Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell csinálni a szerelm...

Picike91 kérdése:

Hogyan kell csinálni a szerelmi kötést?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok. Tudom , hogy fekete mágia.De nem kaptam biztos információt . Vagy könyvet ami ebben a témában van.Lehetőleg otthon végezném el.

2021. jún. 21. 22:09
1 2 3 4 5
 21/43 SZücsöm ***** válasza:

Igazából tudtommal ha a páciens kéri hogy ne élesszék újra ha meghal az jogilag támadhatatlan. A beteg bármikor megtagadhatja a kezelést addig amíg nem kényszer gyógykezelésről van szó. De ebben az esetben nem arról volt.

Amúgy az államok jogalkotó szervek eutanáziától való rettegése is megérne egy misét.

2021. jún. 22. 21:14
 22/43 Tudi333 ***** válasza:
43%

Ebből is látszik mennyira is az alja az emberiség...akárki akarmit mond...

Mondjuk én jobban sajnálok egy kísérleti állatot mondjuk...

2021. jún. 22. 21:41
 23/43 Grimfox ***** válasza:
100%
Azt is érdemes végiggondolni, hogy egy sugárbeteg, amikor meghal, már egy ideje nincs magánál. Olyan szinten leépül az idegrendszere, hogy ha csak nem abba hal bele 1-2 napon belül, hogy megszakad a gyomra(szó szerint, nem részletezem miért), akkor az összes szövete folyamatosan rongálódik. Ha nincs eszméleténél, nem tudja kérni, hogy ne élesszék újjá. Újjáélesztés után pedig teljesen biztos, hogy nincs már magánál. Nem is nyeri vissza az eszméletét újra, mert csak romlik, nem javul az állapota. Nem tudom, hogy amíg eszméleténél volt az első pár napban, kért e ilyesmit. Kétlem, hogy volt ereje erre gondolni. De ettől még a hippocratesi eskü, és az eutanázia merev elutasítása sok esetben kegyetlenség. Például ebben az esetben.
2021. jún. 22. 22:35
 24/43 SZücsöm ***** válasza:

Ennél az esetnél pont az (is) volt a durva hogy állítólag az erei "elhaltak" tehát a fájdalom csillapító nem hatott viszont fájdalmat még mindig érzett ebből feltételezem hogy az "idegei" még tartották magukat (ha jól emlékszem a sztorira). És az eszmélete is csak ingadozott tehát elég sokáig magánál volt és állítólag kérte is hogy ne élesszék újra többször is.

De most rákerestem és találtam egy cikket az esetről.Előre szólok hogy olyan képet is tartalmaz ami valóban ábrázolja a pokoli szenvedést.

[link]

2021. jún. 23. 08:30
 25/43 Tudi333 ***** válasza:
Feláldozták a tudomány oltárán...orvosok...
2021. jún. 23. 08:37
 26/43 Grimfox ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy hasznos áldozat volt. A sugárbetegséget már elég jól ismerik. Főképp a japánok...

A wikipedián is utána olvastam az incidensnek. Ouchi Hishashi, jóval nagyobb dózist kapott, mint a linkelt cikkben leírt. Nem 10, hanem 17 Sv. 10 már biztosan halálos. Új eljárásokkal próbálták ellensúlyozni a sugárfertőzés hatását. A család kérésére élesztették újra, nem önálló döntésből. Erre elég bizonyíték, hogy Ouchi a lánytestvére őssejteket ajánlott fel egy akkor még új őssejtterápia céljára, és ez egy időre megemelte az amúgy gyakorlatilag nulla fehérvérsejt számát a férfinak. Az őssejtek, és a belőlük képzett új sejtek azonban a testben lappangó sugárzás hatására mutálódtak, és újra visszaesett a fehérvérsejt szám. Később egy óra alatt 3 szívrohamot kapott, ekkor történt, hogy a család kérésére újraélesztették. Végül többszörös szervi leállásba halt bele. Amikor a család dönt a beteg helyett, az azt jelenti, hogy a beteg nem képes erre. Azaz amikor egyértelművé vált, hogy előbb-utóbb meg fog állni a szíve, akkor a beteg maga már nem volt eszméleténél. A családnak nincs joga felülbírálni a beteg döntését, amíg a beteg döntésképes.

Biztos, hogy a wikipedia leírás sem teljes. De gyakran jobb forrás, mint az azonos témáról szóló híradások. A hírérték növeléséhez gyakran "hozzáadnak" egy kis drámát a már amúgy is borzalmas helyzethez. Nekem a linkelt cikk kicsit ilyennek tűnik. Már csak azért is, mert pontatlan számokat adtak meg. Emellett ha a fénykép hiteles a férfi állapotáról, kizárt, hogy abban az állapotban képes legyen beszélni. Vagy eszméleténél maradni. Egyértelmű, hogy rengeteget szenvedett, és hogy hiba volt életben tartani, de nem hiszem, hogy merő kísérletezési céllal tették. A hivatalos jelentéshez nem valószínű, hogy hozzá lehet férni. Főképp az orvosi titoktartás miatt. Nem mondom, hogy nem hibáztak, de túlzásnak érzem azt az állítást, hogy puszta kísérletezési szándékkal életben tartottak valakit, akiről egyértelmű volt, hogy lehetetlen megmenteni.

2021. jún. 23. 09:15
 27/43 Tudi333 ***** válasza:

Én nem mondtam, hogy hasznos áldozat volt... :)

De nem zárnám ki, hogy biztosan nem direkt történt így. Pl fájdalomcsillapítás módszereire is kiváncsiak lehettek. De lehet, hogy ez mind fikció persze...

Egyébként meg ha akkora fájdalmai vannak valakinek, akkor hiperventillál és elájul, nem? Ez is védekezési mechanizmusa a szervezetnek.

2021. jún. 23. 10:03
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme annak hogy valaki ismeri a szerelmi kötés hogyanját és nem használja?

Valaki csak van aki azért foglalkozik vele mert csinálni akarja,magának vagy pénzért másnak.

2021. jún. 23. 10:47
 29/43 Tudi333 ***** válasza:
Ismeri, de pl tapasztalta vagy rájött, hogy ez nem jó. Vagy neki nem jó. Sokmindent ismer az ember amit nem használ.
2021. jún. 23. 11:03
 30/43 Grimfox ***** válasza:
83%

Tudi333, igen, a legtöbb esetben ha elég nagy a fájdalom, elájul az érintett. Van ez alól kivétel, például egy ritka migrénes betegség, amire semmilyen gyógyszer nem hat. A tiszta oxigén is csak kicsit enyhíti. De egy ilyen fokú sérülésnél, ahol se bőre, se funkcionáló belső szervei, vagy immunrendszere, biztos, hogy vagy folyamatosan, vagy ritka kivételektől eltekintve eszméletlen az illető. Nem csak mert nem bírja a fájdalmat. A teste sem bírja fenntartani az eszmélethez szükséges állapotot. Az, hogy hihetetlen mennyiségű gyógyszer belepumpálnak, már csak adalék...

A szerelmi kötés nem egy külön álló, elhatárolt módszer. Ha tudod, hogy működik a mágia alapvetően, akkor van fogalmad róla, hogyan működik a szerelmi kötés. A szerelmi kötés nem különbözik más kötési módszerektől, és igazából az átkoktól sem nagyon. Aki mágiával foglalkozik, és igyekszik megérteni, az nem csak bizonyos dolgokhoz fog érteni, hanem mindenhez, amire kiterjed a megértése.(ez folyamatosan bővülő kör, ahogy az illető tanul) Attól, hogy érti, hogyan működik a szerelmi kötés, még nem fogja használni, mert például elítéli az ilyen cselekedeteket, vagy épp tisztában van a következményekkel, és nem akar magának(vagy másnak) problémát.

2021. jún. 23. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!