Hogy kell szerelmi kötést csinálni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 14:24
2/16 anonim válasza:
Minden héten van ilyen kérdés és minden héten válaszolnak is rá, hogy ne tedd!
3/16 anonim válasza:
Jezusom de gázzak vagytok szegénnyel. Hogy lehettek emberteken köcsögök....
4/16 anonim válasza:
2 vagyok. Az most miért gáz, ha felhívom a figyelmét, hogy számtalan kérdés íródott már ki erre a témára és ha először megnézi ezotéria kategóriában, hogy minden második kérdés ez, akkor onnan tud informálódni. Nem csak kérdés felvetésre való ez az oldal, hanem információ szerzésre is.
5/16 anonim válasza:
Akkor sem mondanám el, ha tudnám. Mindenki el kezdene csinálni. Szánalmas nyomorékok vagytok, akik ilyet akartok csinálni. Kutasd ki magadnak, guglizzál.
6/16 anonim válasza:
Nem akarod elrontani magad és mások életét (dzsedilegyintés)
7/16 anonim válasza:
Na jó, elmondom. A kávéjába keverj a véredből. Vagy ha teázik akkor a teájába. Állitólag ez működik. Ha nő vagy akkor a menzesz véredből. Tessék.
9/16 A kérdező kommentje:
Istenem egyes emberek szánalmasak.... tettem már fel egy kérdést ezzel kapcsolatba is. Keressétek meg arról szol hogy a baratnőm csinált ilyen szart és a lenyege hogy meg akarom tudni milyen kötés van. Ebbe q kérdésbe levan irva az is hogy én nem akarom ezt mivel félek hogy rossz karmát hozzok be... nem arulja el hogy mit csinalt és hogy. Én csak féltem... és h megismerem a fajtáit es hogy mi jon ki utan és az oldását az jo lenne. Ha mar folyton hulyesegeket csinal legelabb valaki mentse meg
2021. ápr. 24. 21:55
10/16 A kérdező kommentje:
A helyes irásba meg nyugodtan kössetek bele.
2021. ápr. 24. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!