Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy kell szerelmi kötést...

Hogy kell szerelmi kötést csinálni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes tőled, hogy aggódsz érte, de ha nem hallgat rád akkor nem hallgat rád. Joga van elcseszni az életét vagy a másét, utána meg kijavítani. Ez van. Állítólag egy magasabb nézőpontból szemlélve minden okkal történik...persze azt nem tudom, hogy az ő tudatlansága is egy ok-e :) Legyél továbbra is a barinője, és ne aggódj magad miatt, nem neked kell őt megmenteni. Ha nem akarja, nem segíthetsz.
2021. ápr. 24. 22:01
 12/16 A kérdező kommentje:
De lehet hogy bele zakkan.. és fajni fog neki. En meg nem akarom elveszteni őt.. melletem volt folyton es ugy erzem muszaj nekem is igy tennem... ha elvesztem egyedul maradok...
2021. ápr. 24. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Te nem azt kérdezted hogyan kell oldani. Szánalmas csak te lehetsz közülülnk itten. Ki hiszi el hogy a barátnődön akarsz segiteni. Amúgy meg te helyette nem csinálhatod meg az oldást. Azt neki kell. Ha sikerült neki a kötés, akkor vissza is csinálja. Ilyen hülye népeket.
2021. ápr. 24. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
kerítesz valahonnan egy fél rőf gatyamadzagot. azt felaprítod ilyen hüvelyknyi darabokra. ezt pont éjfélkor teszed. utoljára azt mondod, hangos szóval: "száz macska, kilenc macska". majd keresztet vetsz. azt beleteszed a levesébe vagy a főzelékébe, teljesen mindegy.
2021. ápr. 25. 11:37
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Nekem csináltak kötést. Annyira bekattant tőle az exem, hogy amikor elhagytam majdnem megfojtott. Ha nincs otthon anyám már nem élnék. Nem birtam elviselni annyira megváltozott a kötés által nem adott teret nekem, lekorlátozott éjszaka ellenőrzött. Megbántam hogy megcsináltattam.
2021. ápr. 25. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Rengeteg szertartás van a neten. Ha már mindenképpen elakarod cseszni akkor keress egyet. De mindenképpen démont vagy ártó szándékú lényt hívj magadhoz. Lehetőleg vérrel, hajjal és egyéb személyes tárgyakkal csináld. Hátha nem fog majd az áldozaton és visszapattan rád. Majd mikor elkap a téboly , és rád jönnek a szuicid-hajlamok akkor erre gondolj vissza. A kötés, az rontás. Oda-vissza. Magadra szabadítasz olyan negatív lényeket/ eseményeket amiket nem lehet visszafordítani. Ha ezt szeretnéd csináld.:)
2021. máj. 2. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!