Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetek boszorkány?

Hogyan lehetek boszorkány?

Figyelt kérdés

Mágiával szeretnék foglalkozni, szerintem lenne hozzá érzékem, csak nem tudom mit hogy merre... stb.

A válaszokat előre is köszönöm 🤗

2021. jún. 5. 14:54
1 2 3 4
 31/40 Grimfox ***** válasza:
100%
Amúgy is, minden őshonos kétéltű védett Magyarországon, így a varangyok is. Egy bölcs boszorkány nem bántja az állatokat, főképp ha az állat eszmei értéke 10.000 forint...
2021. jún. 7. 21:17
 32/40 A kérdező kommentje:
🥺🥺🥺
2021. jún. 7. 21:29
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

29 amúgy se varangy másnem amit nyalni kell, hogy legyen egy kis..... A kecskebéka combját lehet megenni/üstbe grillre dobni.

Ami nem olyan rossz, csak hát megy utána a "....rece-fice bum bum bum" (vagyis a szapora)

2021. jún. 8. 15:58
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért a boszorkányság nem pusztán a mágia ismeretéből és gyakorlatából áll, a boszorkányság egy elég komplex gyakorlat. Ha csak mágiával szeretnél foglalkozni akkor mondhatjuk úgy, hogy mágus/varázsló akarsz lenni. Ennek érdekében azt teheted hogy sok könyvet olvasol.

Egyébként meg erősen ajánlom ezt a csatornát: https://www.youtube.com/channel/UCSjfrco8fWxsaoU1-EAmsbQ

2021. jún. 13. 08:21
 35/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a linket szuper vagy! ❤️

Nem tudom pontosan mitől lesz valaki boszorkány.

Mi a különbség? Mit tud még egy boszorkány?

2021. jún. 14. 00:18
 36/40 Grimfox ***** válasza:
100%
A boszorkány rengeteg dologhoz ért. Főképp a természettel kapcsolatos ismeretekben emelkedik ki. Gyógynövények, mérgek, betegségek, az időjárás, babonák, hiedelmek, és szokások ismerete, sokuk bábáskodott, a pákászok között is volt nem egy, bár ez a mesterség kihalt. Gyakori volt, hogy a közösség lakói a boszorkányhoz fordultak ügyes-bajos gondjaikkal tanácsért. Tágan értelmezve három részre lehet bontani, mi volt egy boszorkány "hatásköre": Emberek, a természet, és varázslás. Hogy melyikük melyik területhez értett jobban, az egyéni készségektől, és igényektől függött.
2021. jún. 14. 13:05
 37/40 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. jún. 15. 00:09
 38/40 anonim ***** válasza:
Meditálj sokat. Ha kérdésed van, tedd fel nekem.
2021. jún. 16. 21:02
 39/40 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! 🙂

Szoktam meditálni, megvan nekem José Silva agykontroll könyve.

Bár nehézkes a mindennapokba rendszeresen alkalmazni és így nem ér annyit. Nagyon kiegyensúlyozott élet kell hozzá, jelenleg pedig ez lehetetlen.

2021. jún. 17. 23:58
 40/40 anonim válasza:

Sziaa

Ha magával a mágiával szeretnél foglalkozni, akkor szerintem érdemes elolvasni pár könyvet/fórumot. Én személy szerint Gerald B. Gardner és Raymond Buckland könyveit tudom ajánlani:))

2021. okt. 9. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!