Hogyan lehetek boszorkány?
Mágiával szeretnék foglalkozni, szerintem lenne hozzá érzékem, csak nem tudom mit hogy merre... stb.
A válaszokat előre is köszönöm 🤗
29 amúgy se varangy másnem amit nyalni kell, hogy legyen egy kis..... A kecskebéka combját lehet megenni/üstbe grillre dobni.
Ami nem olyan rossz, csak hát megy utána a "....rece-fice bum bum bum" (vagyis a szapora)
Azért a boszorkányság nem pusztán a mágia ismeretéből és gyakorlatából áll, a boszorkányság egy elég komplex gyakorlat. Ha csak mágiával szeretnél foglalkozni akkor mondhatjuk úgy, hogy mágus/varázsló akarsz lenni. Ennek érdekében azt teheted hogy sok könyvet olvasol.
Egyébként meg erősen ajánlom ezt a csatornát: https://www.youtube.com/channel/UCSjfrco8fWxsaoU1-EAmsbQ
Köszönöm szépen a linket szuper vagy! ❤️
Nem tudom pontosan mitől lesz valaki boszorkány.
Mi a különbség? Mit tud még egy boszorkány?
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! 🙂
Szoktam meditálni, megvan nekem José Silva agykontroll könyve.
Bár nehézkes a mindennapokba rendszeresen alkalmazni és így nem ér annyit. Nagyon kiegyensúlyozott élet kell hozzá, jelenleg pedig ez lehetetlen.
Sziaa
Ha magával a mágiával szeretnél foglalkozni, akkor szerintem érdemes elolvasni pár könyvet/fórumot. Én személy szerint Gerald B. Gardner és Raymond Buckland könyveit tudom ajánlani:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!