Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetek boszorkány?

Hogyan lehetek boszorkány?

Figyelt kérdés

Mágiával szeretnék foglalkozni, szerintem lenne hozzá érzékem, csak nem tudom mit hogy merre... stb.

A válaszokat előre is köszönöm 🤗

2021. jún. 5. 14:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
37%

Dióhéjban :

1 - özevásárolsz sok boszorkány kelléket, úgy öltözől, azokat a dark/gothic stílusjegyeket alkalmazod a minednnapokban, öltözködésben, testékszerekben, gyűrűkben. Ez a megjelenés is erősíti a mágiát, hogy boszorkány van és annak is néznek, így mások rád irányuló érzései is erőíti a boszorkány mágiád

2 - Összevásárolsz ilyen jellegű kelléleket neten és gyakorlod a varázslatot. Megfigyeled melyik kellék jó, melyik nem hat. Olyan mágiákat csinálsz, amiknek ellenőrizhető a kimenetele, így tudsz belőle tanulni

3 - Összeolvasol minden fellelhető könyvet a boszorkányságról. Előfizetsz a scbridre ott töménytelen mennyiségű van. Használod a google fordítót az oldalon így azonnal olvashatsz mindent magyarul

4 - Minden hasznos dolgot kijegyzetelsz. Egy saját füzetbe feljegyzegetsz

5 - Regisztrálsz sátánista/boszorkány forumokra, hogy más szerencsétlentől is ellesd amit tudsz

Az egészet összegyúrod és PRO bozorkány lehetsz. Már átkozhatsz is

2021. jún. 6. 18:20
 22/40 A kérdező kommentje:
Nincs rossz szándékom vele, engem nem a sötét oldala érdekel... Szó szerint 😌
2021. jún. 6. 18:31
 23/40 A kérdező kommentje:
Azért köszi a válaszokat!
2021. jún. 6. 18:31
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Boszorkányok léteznek

üdvözöllek :)

2021. jún. 7. 16:14
 25/40 anonim ***** válasza:
21%
Okjs képzés van e ebből? Tudod papír nélkül nem lehetsz hivatásos.
2021. jún. 7. 17:34
 26/40 Grimfox ***** válasza:
100%
Régen céhtagság nélkül nem lehettél hivatásos. Ha nem voltál céhtag, kontár voltál. Szerinted volt olyan, hogy boszorkány céh?
2021. jún. 7. 18:25
 27/40 anonim ***** válasza:

#26 persze, eleinte poén volt de kajak van. xD

Úgyhogy igen, van is. Bár a régen relatív...de biztos vagyok benne hogy korábban is lehetett.

[link]

[link]

Okleveles boszorkány!! És lehet el se hiszem!

2021. jún. 7. 19:50
 28/40 Grimfox ***** válasza:
100%

Amikor a céhrendszer még tényleg jelentett valamit, a boszorkányokat maximum megtűrték Európában, de csak olyan helyeken, ahol az egyházi befolyás nem érte el őket. Azaz csak akkor lehettek céhtagok, ha volt egy mesterségük, és annak a céhnek a tagjai voltak. Boszorkány céh nem létezett. A mostani is csak névleg. Ahogy elnéztem a linket a wicca céhről, az inkább a fokozatokra fektet hangsúlyt. A céh érdekérvényesítő, és érdekvédő szervezet volt. Megakadályozta a versenyt az iparosok között, egységesítve az árakat, és minőséget.

Emellett a boszorkányok nem egy vallási csoport tagjai voltak, hanem többé-kevésbé egyedül ténykedő személyek.(a keresztény boszorkányszombatos hiedelemmel ellentétben) A wicca használ elemeket a boszorkányságból, de sok más rendszerből is, és önmagában egy vallás. A boszorkányság nem az.

2021. jún. 7. 20:32
 29/40 anonim ***** válasza:
52%
Szukseged lesz egy varangyra, vagy effelere.
2021. jún. 7. 21:02
 30/40 A kérdező kommentje:

Minek? 😂

Nem herceget szeretnék, abból már van egy.

2021. jún. 7. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!