Hogyan lehetek boszorkány?
Mágiával szeretnék foglalkozni, szerintem lenne hozzá érzékem, csak nem tudom mit hogy merre... stb.
A válaszokat előre is köszönöm 🤗
Dióhéjban :
1 - özevásárolsz sok boszorkány kelléket, úgy öltözől, azokat a dark/gothic stílusjegyeket alkalmazod a minednnapokban, öltözködésben, testékszerekben, gyűrűkben. Ez a megjelenés is erősíti a mágiát, hogy boszorkány van és annak is néznek, így mások rád irányuló érzései is erőíti a boszorkány mágiád
2 - Összevásárolsz ilyen jellegű kelléleket neten és gyakorlod a varázslatot. Megfigyeled melyik kellék jó, melyik nem hat. Olyan mágiákat csinálsz, amiknek ellenőrizhető a kimenetele, így tudsz belőle tanulni
3 - Összeolvasol minden fellelhető könyvet a boszorkányságról. Előfizetsz a scbridre ott töménytelen mennyiségű van. Használod a google fordítót az oldalon így azonnal olvashatsz mindent magyarul
4 - Minden hasznos dolgot kijegyzetelsz. Egy saját füzetbe feljegyzegetsz
5 - Regisztrálsz sátánista/boszorkány forumokra, hogy más szerencsétlentől is ellesd amit tudsz
Az egészet összegyúrod és PRO bozorkány lehetsz. Már átkozhatsz is
Boszorkányok léteznek
üdvözöllek :)
Amikor a céhrendszer még tényleg jelentett valamit, a boszorkányokat maximum megtűrték Európában, de csak olyan helyeken, ahol az egyházi befolyás nem érte el őket. Azaz csak akkor lehettek céhtagok, ha volt egy mesterségük, és annak a céhnek a tagjai voltak. Boszorkány céh nem létezett. A mostani is csak névleg. Ahogy elnéztem a linket a wicca céhről, az inkább a fokozatokra fektet hangsúlyt. A céh érdekérvényesítő, és érdekvédő szervezet volt. Megakadályozta a versenyt az iparosok között, egységesítve az árakat, és minőséget.
Emellett a boszorkányok nem egy vallási csoport tagjai voltak, hanem többé-kevésbé egyedül ténykedő személyek.(a keresztény boszorkányszombatos hiedelemmel ellentétben) A wicca használ elemeket a boszorkányságból, de sok más rendszerből is, és önmagában egy vallás. A boszorkányság nem az.
Minek? 😂
Nem herceget szeretnék, abból már van egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!