Hogyan lehetek boszorkány?
Mágiával szeretnék foglalkozni, szerintem lenne hozzá érzékem, csak nem tudom mit hogy merre... stb.
A válaszokat előre is köszönöm 🤗
Lehet tanulni. A boszorkány is tanulta, ugyanúgy, mint mindenki más. Az örökletes képességek nem számítanak mágiának, de segítenek elsajátítani, vagy használni azt.
Amúgy a tündér nem kicsi. A tündér magas, szép, és halhatatlan/ismeretlenül hosszú életű. Ez igaz a magyar tündérlegendákra, és a kelta, szláv, skandináv, sőt, még a távol-keleti tündérlegendákra is. Az apró teremtményekre eredetileg más szó volt. Angolul a pixie az, amire te gondolsz. A magyar megfelelője eredetileg a csille volt. (nem a bányakocsi). A nevét arról kapta, hogy csillogott, fénylett.
"Az örökletes képességek nem számítanak mágiának"
Én annak érzem 😄
Legalább vicces legyél, ha már más nem megy itt neked 😏
"szerintem lenne hozzá érzékem"
Ezt mire alapozod, ha még semmit nem tudsz róla?
Racionálisan gyógynövényekket tanuld, mit mire használhatsz vagy mit mivel keverhetsz.
(Gyakran igazából ezek az asszonyok kerültek a máglyára... Masszázs, inazás. Egy kis sámán dob eső+ szertartás vagy tudja mi a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!