Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kedves Ismeretlenek! Tudom...

Kedves Ismeretlenek! Tudom keresésem olyan lesz mint szénakazalban keresni egy tűt ,de talán lehet célba ér. Szeretném megtanulni az igaz okkultizmust egy csoport keretein belül Debrecenben. Vajon hogy találhatom meg Őket ?

Figyelt kérdés

#csoport #mester #okkultizmus #igaz okkultizmus
2021. máj. 10. 10:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Senki nem fogja ide leírni, hogy hová kell menj, (XY utca, XY ház) ha egy okkultista csoporttal szeretnél találkozni, tanunulni, ismereteidet gyarapítani. Ha érdekel a téma, olvasgass utána, az interneten rengeteg dolgot lehet találni. Nem kell ezért egy közösséghez csatlakozni. Csak olvasgass, keresgélj a neten.
2021. máj. 11. 11:16
 12/26 anonim ***** válasza:
70%

Keresgélni a neten, és random dolgokat csinálni, nem szerencsés.

Igaza van a kérdezőnek, kellene találnia egy hiteles csoportot, utat, irányzatot, tanítást.

Nem igazán tudom mit szeretnél tanulni, ezért feltételezem hogy a valóság megértését és manipulációját, "kezdetnek" :)

Keresd a Rózsakeresztes rendet, ők egy sok ezer éves mágikus út tanulói/tanítói, és törekednek nagyon tisztán tartani, a hétköznapi világba nem beavatkozni, amit szerintem nagyon bölcsen tesznek.

Nem tudom hol lehet elérni őket, de mivel a hatalomtól tudatosan távol maradnak, nincs rajtuk célkereszt, szóval fészbukon is simán rajta lehetnek.

2021. máj. 11. 11:31
 13/26 Grimfox ***** válasza:
100%
A rózsakeresztesekkel csak az a baj, hogy vannak olyan csoportok, akik annak vallják magukat, holott nem részei a rózsakeresztes beavatási láncnak. Amennyire tudom, ők meghívásos alapon működnek. A legtöbb ilyen rend meghívásos alapon működik. Ha a tagok közül valaki felfigyel rád, akkor egy darabig megfigyelnek, megismerkednek veled, és ha úgy találják a csoportban, hogy illessz a rendbe, akkor meghívnak az adott tagon keresztül. A ma is létező lovagrendek közül is van, amelyik így működik.
2021. máj. 11. 11:47
 14/26 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló , nagyon igazad van ! Elég lutri a netes keresés. Igen teljes mértékben eltaláltad hogy mit szeretnék megérteni/megtanulni a kezdetekben! Szinte biztosan meghívásos, ahogy a 13-as válaszoló is írta . Egyébként sem állok sajnos azon a szinten gondolkodásban sem még hogy ilyen csoportokba invitáljanak.
2021. máj. 11. 14:09
 15/26 Grimfox ***** válasza:
Nem feltétlen a tapasztalattal rendelkezőket keresik. Akinek már van valami tapasztalata, az lehet, hogy már nehezen alkalmazkodik a meghívó szervezet rendszeréhez, tudásanyagához. Valószínűbb inkább, hogy olyanokat keresnek, akiket befogadónak találnak a rend tanaira. Egy tapasztalatlan, de értelmes személyt szerintem könnyebb integrálni egy ilyen szervezetbe, mint valakit, aki már tanult bizonyos dolgokat, vagy éppen tapasztalatlan, de bármibe belefog impulzívan.
2021. máj. 11. 14:18
 16/26 A kérdező kommentje:

Persze meglehet de nem hinném hogy a facebook oldal az igazi csoportté, elég kamunak néz ki.

Kivárom a dolgokat,ha dolgom van velük úgy is megtalálnak!

2021. máj. 11. 17:28
 17/26 Grimfox ***** válasza:
Szociális médián biztos nem keresnék komoly csoportot. Ha fent is vannak, maximum zárt közösségként, kifelé nem kommunikálják le a dolgot. Igaz, hogy egy fát az erdőben a legkönnyebb elrejteni, de nem biztos, hogy pont a facebook a legjobb erdő erre...
2021. máj. 11. 17:31
 18/26 A kérdező kommentje:
Persze csak 12-es válaszolónak reagáltam,hogy nem hinném hogy ilyen könnyű lenne ! :)
2021. máj. 11. 17:58
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Konkrétan milyen témák érdekelnek?

Egyébként meg "vezetőre", "tanítóra" ne bízd rá magad, mert valószínűleg nem fog semmi értelmesre megtanítani, csak baromságokkal etet és elhiszi hogy ő valami nagy mester. Erre az országra sajnos ez jellemző. Szóval ez olyan dolog amit jobb egyedül végezni, persze attól még beszélgethetsz hasonló érdeklődésű emberekkel és megoszthatjátok egymással a tudnivalókat.

2021. máj. 14. 17:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha rá is bízod magad valakire, azt megelőzi a bizalom. Szóval hiteles ember, ilyet keress.
2021. máj. 14. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!