Kedves Ismeretlenek! Tudom keresésem olyan lesz mint szénakazalban keresni egy tűt ,de talán lehet célba ér. Szeretném megtanulni az igaz okkultizmust egy csoport keretein belül Debrecenben. Vajon hogy találhatom meg Őket ?
Keresgélni a neten, és random dolgokat csinálni, nem szerencsés.
Igaza van a kérdezőnek, kellene találnia egy hiteles csoportot, utat, irányzatot, tanítást.
Nem igazán tudom mit szeretnél tanulni, ezért feltételezem hogy a valóság megértését és manipulációját, "kezdetnek" :)
Keresd a Rózsakeresztes rendet, ők egy sok ezer éves mágikus út tanulói/tanítói, és törekednek nagyon tisztán tartani, a hétköznapi világba nem beavatkozni, amit szerintem nagyon bölcsen tesznek.
Nem tudom hol lehet elérni őket, de mivel a hatalomtól tudatosan távol maradnak, nincs rajtuk célkereszt, szóval fészbukon is simán rajta lehetnek.
Persze meglehet de nem hinném hogy a facebook oldal az igazi csoportté, elég kamunak néz ki.
Kivárom a dolgokat,ha dolgom van velük úgy is megtalálnak!
Konkrétan milyen témák érdekelnek?
Egyébként meg "vezetőre", "tanítóra" ne bízd rá magad, mert valószínűleg nem fog semmi értelmesre megtanítani, csak baromságokkal etet és elhiszi hogy ő valami nagy mester. Erre az országra sajnos ez jellemző. Szóval ez olyan dolog amit jobb egyedül végezni, persze attól még beszélgethetsz hasonló érdeklődésű emberekkel és megoszthatjátok egymással a tudnivalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!