Hermetika, mágia?
Kedves Válaszoló!
Segítséget szeretnék kérni bizonyos mágikus lépések megvalósításában, illetve az eddigi tapasztaltak elemzésében. (Elsősorban fluidikus tapasztalatok, illetve azok továbbfejlesztéséről)
Amennyiben ön valóban praxis szintjén foglalkozik mágiával, kérem írjon.
Köszönöm a segítséget.
Mivel ez egy nyilvanos forum, ezert ugy gondolom, hogy a magazodas adekvat, barmennyire nem szokas ezen az oldalon.
Attol fugg, hogy te magia alatt mit definialsz. Valoszinuleg a te definiciod szerinti ertelemben, valoban nem letezik magia.A fluidikus jelenteset eleg hosszu lenne kifejteni, direkt fogalmaztam igy, hogy akik a magia eredeti forrasaval,irodalmaval es gyakorlataval foglalkoznak ertsek meg.
A kaoszmagia kifejezest eddig nem ismertem. Definialnad?
En a magiat a hermetikusok altal bevett modon, a gyakorlati metafizika szerint definialom.
A magia segitsegevel szeretnem megvalositani es transzcendentalni onmagam, illetve megismeresni, es uralni a vilag kulonbozo eroit.
Rendben! Ellenben a jo erzes fokozasarol egy sajat technikara asszocialok, ami lehet hogy ekvivalens azzal, amit te szeretnel.
A lenyeg, hogy bizonyos modon kepes vagyok egy olyan erzelmet gerjeszteni, amely olyan emelkedett allapotba visz, amely segitsegevel A bev. a magiaba cimu konyvben definialt csond allapotot allandositani tudtam hosszabb ideig.
Ugy erzem hogy ez az erzelem felemelhet attol az organikus felelemtol, ami a fluidikus allapotban kilepesnel jelenik meg es azonnal visszarant a "fix" be, a "ko"-be.
Üdvözlégy!
Érdeklődni szeretnék, hogy miben segíti a mindennapokat ez a bizonyos hosszabb ideig megtartott csönd-állapot?
Köszönettel: ”Érdeklődő”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!