Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy érdemes használni a...

Hogy érdemes használni a szellemtáblát?

Figyelt kérdés

Hozzájutottam egy pofás darabhoz a mapokban.

A használatakor érdemes gyertyát gyújtani,esetleg füstölőt vagy csak ráteszem az újjam a csuszkára és megkérem hogy jelezzen aki jelen van?

Egyedül vagy többen érdemes használni?

Időpont esetleg számít?

2021. ápr. 18. 20:00
1 2 3 4 5
 41/44 Grimfox ***** válasza:
Táblával nem nagyon tudsz ilyen tanításokhoz jutni. A spiritiszták nem éppen hozzáértők. Ha elolvasol esettanulmányokat spiritisztákról a spirituzmus aranykorából, azt találod, hogy azon kívül, hogy különösen érzékenyek voltak a szellemvilágra, nem értettek a témához túlzottan. Ők csak közvetítettek. Ezért hívták őket spiritiszta médiumnak, közvetítőnek. Pszichésen instabilak, testileg pedig betegesek voltak, mert maga a közvetítés ennyire az egészségükre ment. Az igazi hozzáértők nem hirdetik magukat, és nem hiszem, hogy be tudnád őket vonni egy ilyen projektbe. Pont azért, mert ismerik a téma problémáit, és buktatóit. Spirituálisan profitálni a mai világban főképp meditáció által lehet. A szellemidézés az emberi uralkodási kényszer szülötte, csak sokszor nem tudatosul, hogy az irányítás vágya áll a háttérben.
2021. ápr. 19. 22:25
 42/44 A kérdező kommentje:

A táblában esetleg lehetnek más lehetőségek is?

Lehet hogy teljesen zagyvaság amit írni fogok,csak átröppent az agyamon egy elgondolás.

Mi történik,ha egy élő emberhez címzek eldöntendő kérdést gondolati úton? Tegyük fel hogy megkapja és önmagában lereagálj,egy igen vagy nemleges töntéssel.

A táblát -vagy más eszközt- használva letükrözhető a kérdésemre vagy szuggesztiómra adott reakciója?

2021. ápr. 19. 23:20
 43/44 Grimfox ***** válasza:

Ha te magad ilyen érzékeny vagy, képes vagy ilyen erős mentális üzenetet küldeni, és egy átlagos ember tudattalan gyenge reakcióját fel tudod fogni, akkor le tudod tükrözni a táblára a választ, de ilyen fokú érzékenység mellett már nem lenne szükség magára a táblára.

Ha önmagadnak, és szigorúan önmagadnak teszel fel kérdést, mintha csak ingáznál, vagy pálcát használnál, még lehet, hogy valamit ki tudsz csikarni a dologból. De akkor már az inga könnyebben használható.

2021. ápr. 20. 00:18
 44/44 A kérdező kommentje:

Egyik ismerősöm tanácsára,egy papírlapot és egy tollat használtam kezdésnek.

Ez a gyakorlat abból állt hogy ráteszem a tollat a papírra,mintha írni terveznék és csak jeleket kérek,hogy mozduljon el a tollam a papíron.

És nagyon dura eredményeket kaptam!

Csak firkák voltak de a kezem mintha nem én mozgatnám.

Nagyon megdöbbentő!

2021. máj. 15. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!