Hogy érdemes használni a szellemtáblát?
Hozzájutottam egy pofás darabhoz a mapokban.
A használatakor érdemes gyertyát gyújtani,esetleg füstölőt vagy csak ráteszem az újjam a csuszkára és megkérem hogy jelezzen aki jelen van?
Egyedül vagy többen érdemes használni?
Időpont esetleg számít?
A táblában esetleg lehetnek más lehetőségek is?
Lehet hogy teljesen zagyvaság amit írni fogok,csak átröppent az agyamon egy elgondolás.
Mi történik,ha egy élő emberhez címzek eldöntendő kérdést gondolati úton? Tegyük fel hogy megkapja és önmagában lereagálj,egy igen vagy nemleges töntéssel.
A táblát -vagy más eszközt- használva letükrözhető a kérdésemre vagy szuggesztiómra adott reakciója?
Ha te magad ilyen érzékeny vagy, képes vagy ilyen erős mentális üzenetet küldeni, és egy átlagos ember tudattalan gyenge reakcióját fel tudod fogni, akkor le tudod tükrözni a táblára a választ, de ilyen fokú érzékenység mellett már nem lenne szükség magára a táblára.
Ha önmagadnak, és szigorúan önmagadnak teszel fel kérdést, mintha csak ingáznál, vagy pálcát használnál, még lehet, hogy valamit ki tudsz csikarni a dologból. De akkor már az inga könnyebben használható.
Egyik ismerősöm tanácsára,egy papírlapot és egy tollat használtam kezdésnek.
Ez a gyakorlat abból állt hogy ráteszem a tollat a papírra,mintha írni terveznék és csak jeleket kérek,hogy mozduljon el a tollam a papíron.
És nagyon dura eredményeket kaptam!
Csak firkák voltak de a kezem mintha nem én mozgatnám.
Nagyon megdöbbentő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!