Hogy érdemes használni a szellemtáblát?
Hozzájutottam egy pofás darabhoz a mapokban.
A használatakor érdemes gyertyát gyújtani,esetleg füstölőt vagy csak ráteszem az újjam a csuszkára és megkérem hogy jelezzen aki jelen van?
Egyedül vagy többen érdemes használni?
Időpont esetleg számít?
Egyszerre tartok is a dologtól és kíváncsi is vagyok.
De hogy érhet el tudást az ember ha nem csinálja?
Íródott erről könyv egyébként?
Ha mindenképpen használni fogod, akkor gyújtás elötte egy gyertyát, hívd meg a fényt, legyen egy János evangéliumánál nyitott Biblia melletted, és tömjén vagy valami füstölő legyen meggyújtva.
Minden "jelentkezőt" kérdezz meg Jézus nevében, hogy a pozitív oldalt, a fényt szolgálja-e, és ha nem a válasz, küldd el.
Ezzel kb még is úszhatod :)
13, mi kényszeríti igazmondásra azt, akit épp interjúvol? Jézus nevét sem lehet csak úgy segítségül hívni, pláne nem olyasmire, ami egyébként tilos a kereszténység szerint. Az veri át, ami akarja, ha ő maga nem tud különbséget tenni.
Rengeteg könyv, és tanulmány íródott ilyesmiről. Főképp a spiritizmus témában. Hogy mennyire hitelesek, az más kérdés. Jobbára esettanulmányok, és a rosszul sikerült szeánszokat ritkán jegyzik le.
Tudást elérhetsz anélkül is, hogy csinálnád. Tapasztalatot nem. De ez a tapasztalat nem mozdít előre semmiben, ellenben árthat.
Jézus nem csak egy megvilágosodott mester volt, aki eljött utat mutatni az emberiségnek a fénybe, hanem jelenleg is több milliárd ember hitének a közös fókusza.
Minden ember, minden lélek része a Teremtőnek, és hordozza a Teremtő tudatosságának szikráját. Ezt tudja Jézus nevében fókuszálni, és próbára tenni a kommunikációra jelentkezőt...a gyertya, a tömjén és a biblia felelrősíti a hatást.
Lehet kijátszható, de nem nagyon hiszem.
Elvonatkoztatva,miért kell az újjamat a csuszkán tartanom?
Én közvetítem a szellem szándékát és ő maga képtelen lenne mozgatni?
Csináld nyugodtan mert így tanul az ember. Ha már működik és tudod mi az igazság, akkor elfogsz kezdeni kutatni más dolgok irányában is. Ha ezt teszed akkor megtudod magad védeni mindentől, és képes leszel beszélni azzal akivel akarsz. Én nekem is voltak, vannak negatív tapasztalataim de ezeket is élvezni kell. Mindegyik élmény. Ha több akarsz lenni egy egyszerű ijedős hitetlen embernél akkor járd végig az utat.
"A lélek az elme és az ösztön keveréke."
Érdemes fekete vagy fehér gyertyákat gyújtani körülötte de nem szükséges. A lényeg, hogy a lehető legnyugisabb álapotodban legyél.
Ja és mivan akkor ha hazudik az a lény? A lenyeg, hogy a kapcsolatot megtud teremteni. A többivel majd foglalkozol utána. A lényeg, hogy sose omolj össze. Legyél bátor és csak előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!