Hogy érdemes használni a szellemtáblát?
Hozzájutottam egy pofás darabhoz a mapokban.
A használatakor érdemes gyertyát gyújtani,esetleg füstölőt vagy csak ráteszem az újjam a csuszkára és megkérem hogy jelezzen aki jelen van?
Egyedül vagy többen érdemes használni?
Időpont esetleg számít?
21 es.
Nem nem az a leny mondja meg. :D
De ha rájönn hogy ez az egész tényleg valóságos akkor elkezd jobban kutatni és megtalálja magának.
Ha valakit három különböző dolog rág három különböző irányból, az kellő motiváció arra, hogy védekező módszerek után kutasson?
Nem egyszerűbb előre megtanulni, hogy hogyan védekezhet, és csak azután elkezdeni egyértelműen veszélyes dolgokkal kísérletezni?
Rövidujjúban, és farmerban dolgozott az atomreaktorral. Kapott 12 évnyi sugárdózist egy műszak alatt. Legközelebb majd sugárvédelmi ruhában megy be.
Ha nem veszi komolyan, ne kezdje el. Ha ő lenne az első, aki csinálja, a szabad kísérletezés érthető lenne. De elég sokan halmoztak már fel tapasztalatot a témában. Az ő hibáikból, és tapasztalataikból kell tanulni. Fölösleges elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint korábban mások, ha egyszerűen elkerülhető. Van az a roppant klisés mondás, hogy a bölcs mások hibáiból tanul, az átlag ember a sajátjából, az ostoba a sajátjából sem. Noha klisés, eléggé igaz. Arra kell biztatni az embereket, hogy az előttük járók hibáiból tanuljanak.
Ez igaz. 😁
Én az a fajta ember vagyok aki maga szereti felfedezni a dolgokat es szembenézni velük legyen az bármi. Lehet olvasgatni, nézelődni, tervezgetni. Ebben a témakörben szerintem mindkét út lehetséges.
Nem kedvelem egyik ilyen irányzatot sem mint a wicca,táltos vagy sámán.
A hermetikus filozófia ami érdekel de az sem elsősorban,inkább a jóga.
Meditációt gyakorlok rendszeresen évek óta.
A szellemvilág azért érdekel főleg mert rámutatást szeretnék kapni bizonyos dolgokra ezen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!