Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy érdemes használni a...

Hogy érdemes használni a szellemtáblát?

Figyelt kérdés

Hozzájutottam egy pofás darabhoz a mapokban.

A használatakor érdemes gyertyát gyújtani,esetleg füstölőt vagy csak ráteszem az újjam a csuszkára és megkérem hogy jelezzen aki jelen van?

Egyedül vagy többen érdemes használni?

Időpont esetleg számít?

2021. ápr. 18. 20:00
1 2 3 4 5
 21/44 Raechter ***** válasza:
20 as, Elmondja neked az ártó lény, hogy hogy védekezz ellene? :D Jó tudni, f**nak olvastam 500 oldalas könyveket akkor több éven keresztül ..
2021. ápr. 19. 06:14
 22/44 Grimfox ***** válasza:
Igazából a kéz automotoros mozgásán keresztül működik a csúszka, ugyanúgy, ahogy az inga, a lengyelpálca, a tenzor, a szenzibil, vagy a régi, pórias villás gally. Az elme pedig felfogja a bejövő információt. A szellem önmagában nem képes megmozdítani a csúszkát, nem igazán képes közvetlenül kapcsolatba lépni a fizikai anyaggal.
2021. ápr. 19. 08:15
 23/44 anonim ***** válasza:

21 es.

Nem nem az a leny mondja meg. :D

De ha rájönn hogy ez az egész tényleg valóságos akkor elkezd jobban kutatni és megtalálja magának.

2021. ápr. 19. 09:26
 24/44 Grimfox ***** válasza:

Ha valakit három különböző dolog rág három különböző irányból, az kellő motiváció arra, hogy védekező módszerek után kutasson?

Nem egyszerűbb előre megtanulni, hogy hogyan védekezhet, és csak azután elkezdeni egyértelműen veszélyes dolgokkal kísérletezni?

2021. ápr. 19. 09:36
 25/44 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudja, hogy valóságos e, addig a védekezést se veszi komolyan az ember. A hibákból tanulunk. Majd ha itt megkűzdött velük, akkor a következő alkalomra majd komolyan védekezik időben.
2021. ápr. 19. 10:15
 26/44 Grimfox ***** válasza:

Rövidujjúban, és farmerban dolgozott az atomreaktorral. Kapott 12 évnyi sugárdózist egy műszak alatt. Legközelebb majd sugárvédelmi ruhában megy be.

Ha nem veszi komolyan, ne kezdje el. Ha ő lenne az első, aki csinálja, a szabad kísérletezés érthető lenne. De elég sokan halmoztak már fel tapasztalatot a témában. Az ő hibáikból, és tapasztalataikból kell tanulni. Fölösleges elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint korábban mások, ha egyszerűen elkerülhető. Van az a roppant klisés mondás, hogy a bölcs mások hibáiból tanul, az átlag ember a sajátjából, az ostoba a sajátjából sem. Noha klisés, eléggé igaz. Arra kell biztatni az embereket, hogy az előttük járók hibáiból tanuljanak.

2021. ápr. 19. 10:23
 27/44 anonim ***** válasza:

Ez igaz. 😁

Én az a fajta ember vagyok aki maga szereti felfedezni a dolgokat es szembenézni velük legyen az bármi. Lehet olvasgatni, nézelődni, tervezgetni. Ebben a témakörben szerintem mindkét út lehetséges.

2021. ápr. 19. 10:31
 28/44 A kérdező kommentje:
Jól sejtem hogy a kérdéseim nem kell hangosan feltennem?
2021. ápr. 19. 17:38
 29/44 Raechter ***** válasza:
Igen, de nem fog sikerülni mert ez nem igy müködik, ha wicca szerint csinálod megkell rajzolnod a szent kört amiben a mágia passzív lesz és te irányitod, ha táltosként az is más, ha keresztkényként az is más, ha ásatru szerint az is. Ez nem ugy müködik hogy akárki beléphet oda ahova csak szeretne mert jó játéknak tarja. Bár nekem fúrja az oldalam hogy mit szeretnél kérdezni egy szellemtől, amit egy hozzám fajta nem tudna megválaszolni.. :p
2021. ápr. 19. 17:52
 30/44 A kérdező kommentje:

Nem kedvelem egyik ilyen irányzatot sem mint a wicca,táltos vagy sámán.

A hermetikus filozófia ami érdekel de az sem elsősorban,inkább a jóga.

Meditációt gyakorlok rendszeresen évek óta.

A szellemvilág azért érdekel főleg mert rámutatást szeretnék kapni bizonyos dolgokra ezen téren.

2021. ápr. 19. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!