Milyen boszorkany vagyok?
"ha nem hisztek benne szarjatok le az ilyen kerdeseket es ne is pazaroljatok ram idot de azert megtisztelo volt. Egyebkent csak gratulalni tudok ehhez a magyar gondolkodashoz. "
Egyébként most őszintén, mit vártál? Az első, amikor egy normális embernek ilyenkor eszébe jut, hogy noha ez már a 21. század, van, aki még mindig hisz ilyenekben, és ugyanúgy van szavazati jogotok. Holott elvileg már a neten is hozzáférhető elég tudásmennyiség ahhoz, hogy tudd, "varázslás", "hókuszpókusz", "boszorkányság" legfeljebb a mesékben, ill. a középkori átlagember fejében létezett.
Vagy mondd meg akkor nekem, milyen KONKRÉT eredményt értél el valaha is a kristályaid simogatásával, az ingád lebegtetésével? KONKRÉTAN meg tudtad nézni a jövőt, hogy X hónap X napján X ember ezt és ezt fogja tenni? Volt ilyen? Na?
Ha így, egy anonim válaszoló embert el tudsz átkozni, akkor nagyon profi lehetsz!
Én inkább kamatoztatnám ezt a lehetőséget és mondjuk a Nemzeti Nyomozóirodához jelentkeznék bűnügyi nyomozónak.
Gondolj bele, a rendőrtiszteknek mennyi munkát megspórolhatnál a névtelen csalók és internetes bántalmazók felkutatásához!
Na, ugye jól hangzik?
Több médiumot a végrehajtásba!
Az interneten pont arról van anyag hogy ezek a dolgok léteznek csak kva sokat kell tanulni hozzá.
első vagyok
Nm válaszoltál a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!