Milyen boszorkany vagyok?
Hú. Ne szaladjunk annyira.
A szándékaid mik a technikáiddal?
Emberek vagytok gondolkodhatnok hogy miert vagytok egy ilyen temaban a kerdeseknek ha tudjatok ertelmes valaszt nem fogtok tudni adni+ha ti nem hisztek benne akkor tartsatok meg magatokban, ezen kivul meg sok kristalyt szeretnek venni de ami jelenleg van:
-telepes ametiszt
-csiszolatlan ametiszt
-csiszolt aventurin
-csiszolatlan tigrisszem
-csiszolatlan rozsakvarc
-csucsos hegyikristaly
-csiszolatlan citrin
-csiszolt obszidian
-
Nyaklancom
Is van:
Fatima szeme
Obszidian
Ametiszt
Ezeken kivul fustolozni is szoktam es a hold joslatai cimu joskartyat hasznalom nem olyan reg ota meditalninis szoktam de nem harmadik szemre nem szeretnem hogy kinyiljon ezen kivul spelleket is csinalok nem tudom a pontos nevet magyarul es novenyeket is gondozok. Isteneket elhiszem hogy leteznek de nem magyon kovetek barmilyen istenseget. Azon kivul meg szeretnek joskartyat mas fajtat. Az ingam hegyikristaly egyebkent.
Szegény kérdező... ilyen baromságokkal húznak le csúcsos hegyikristály :DDD
Inkább vegyél seprűt. Ja és ha gondolod erre felé is elrepülhetsz, úgyis most akartam a boltba menni, elkél a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!