Van közöttetek boszorkány?
Van közöttetek boszorkány ? Ha van kéremszépen adja meg az msn címét privát üzibe mert engem is érdekel a dolog .
De az oldarra is kiírhatjátok az msn címeteket . vagy valamit hogy tudjak beszélni valamelyikőtökkel
ÉRTELMES VÁLASZT VÁROK
Rólam többen mondták hog yaz vagyok, olyanok akik jártasak a sátánizmusban, igazából nem tudom ezt mit takar, egyébként szellemidézés során is ezt válaszolta egy szellem, mármint hogy az vagyok
nem tanulok és fogalmam sinc smiből áll érdekelnek most próbálok letölteni egy előrébb ajánlott könyvet...kevés sikerrel.
Kedves Kérdező!
Ha azt gondolod hogy "boszorkánynak" lenni móka és kacagás,hogy hirtelen jutsz nagy hatalomhoz,anyagi javakhoz,akkor tévedsz.
A Mágia útja rögös és hosszú.Akármennyi könyvet is olvasol el,soha nem leszel "boszorkány".Bár,ma már mindenki annak hívja magát,aminek akarja....
Ha még ezek után is érdekel,keress meg privátban.
Igen engem még mostis érdekel a mágia.
Meg amugyis magyarországon is vannak boszorkány és varázsló egyesületek de nemtudom hol . De már halopttam párrol . És a varázslás lehetséges .Csak koncentrálni kel és kimondani a varázsigét és kel hozá diófa pálca és nemmindegy mijen
Kedves kérdező, szerintem kezdjük az alapoknál: Kit értesz pontosan boszorkány alatt?
Mert ma már annak számít a telefonos jós is, és a wicca-követő is(noha azok nem úgy értelmezik a mágiát, mint varázslatot), szerinted mit jelent boszorkánynak lenni?
19:21-nek üzenem, hogy hülye. A boszorkányság nagykönyve a wiccáról szól, hiába van "boszorkányként fordítva a szó. A kettő ugyanis a tévhit ellenére nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!