Lehet köze hozzá, hogy sokkal szórakozottabb vagyok, mióta elkezdtem foglalkozni az ezotériával?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, sokszor eltévedek, elfelejtek rendszeresen dolgokat pl: nem tudom hová tettem a lakáskulcsom, vagy otthagyok valahol valamit, nem tudok koncentrálni tanuláskor, egyszerűen ülök és csak bambulok a könyv felett amiből tanulni kellene, többször el kell olvasnom, hogy megértsem. Izgága vagyok, nem tudok sokáig egy helyen ülni.2021. márc. 29. 15:59
1/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Kezd elmenni az eszed, mert irracionalitáson alapuló gondolatokkal foglalkozol.
2/9 anonim válasza:
Igen, lehet, én is így voltam ezzel.
3/9 anonim válasza:
Egész pontosan hogy kezdted az ezoterikus, avagy Belső Utat, önismeretet?
4/9 A kérdező kommentje:
Tanfolyammal, amire egy ismerősöm kért meg, hogy kísérjem el, az ott tanultakat kezdtem el otthon gyakorolni.
2021. márc. 29. 18:14
6/9 Shitworld válasza:
Hát meglehet hogy az objektivitásod rovására ment. Nagyon agyalsz és nem figyelsz oda a környezetedre.
7/9 anonim válasza:
Ne agyalj áltudományos dolgokon sokáig, mert könnyen zsákutcába visznek és benne ragadsz. Persze ha neked ez jobban tetszik mert boldogabb leszel tőle akkor nyugodtan foglalkozz vele.
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy rájöjjünk van-e összefüggés a tanfolyamon tanult gyakorlatok végzése és a szétszórtságod között, meg kellene írni, mi a tanfolyam és mi a gyakorlat.
Mert addig is jönnek az ilyen felelőtlen és áltudományos hozzászólások, akik irracionálisnak titulálják az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!