Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Csak szórakozott velem..?

Csak szórakozott velem..?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Gondoltam megkérdezlek titeket is hogy mit gondoltok erről.Van egy fiú akit kb 2 hónapja ismertem meg a munkahelyemen.Sajnos ő már nem dolgozik ott (2 hete),azóta nem is láttam.Elkezdtünk beszélni messengeren ,nagyon aranyos és kedves is volt velem.Egyszer viccből feljött egy olyan téma ami láttam zavarta.Ott bevallotta hogy ő amúgy szerelmes belém.Annyira fura volt mert nem is ismert szinte azt se tudta ki vagyok.Mert munkahelyen is csak pár szót beszéltünk.Még mielőtt ezt bevallotta volna én akartam vele találkozni de azt mondta hogy a legjobb lány barátnőjével találkozik.Ezen nem kaptam fel a vizet de napról napra volt bennem egy érzés hogy azzal a lánnyal találkozgat akit én pont nem kedvelek..Előtte is irt egyszer olyat hogy valami lánnyal találkozott de rájött hogy nem érdekli.Tudni kell rólam hogy féltékeny típus vagyok.Igen ez is vicces mert csak barátok voltunk állítólag.Na de ezek a dolgok után vallotta be ugye hogy többet érez.Teltek a napok tökre jól elvoltunk,párszor még a mondataiba is belerakta hogy szeretlek.Aztán egyik nap összekaptunk(tegnap este).Nekem nem volt valami jó kedvem és amúgyis nem beszéltünk egész nap mert dolgoztam.(amúgy mindig ő írt nekem elsőnek).Aztán tegnap így a semmiből feljött a téma hogy én mit érzek.Nagyon durván összevesztünk ,mind ketten bunkók voltunk egymással és csak a saját érdekeinket néztük.Ha akartuk se sikerült volna ez a barátság mert találkozni se volt ideje velem.Aztán elküldött nekem egy képernyőfotót hogy egy lánnyal beszélget még rajtam kívűl.Az üzenet arról szólt hogy a lány megírta neki hogy egyedül érzi magát és jó lenne ha ott aludna nála..Ő pedig persze hogy szívekkel meg minden kedveségével azt írta hogy ha nagyon akarja akkor ott alszik Nekem erről a lányról egyáltalán nem is beszélt..kicsit rosszul esett.Meg nagyon fájt hogy így viselkedett,kimutatta a foga fehérjét.Most ott tartunk hogy vége lesz a barátságnak..Nektek erről mi a véleményetek?Szerintetek is csak szórakozott velem?Mit csináljak most?Barátkozzak még vele?ám 3 év van csak köztünk de a korához képest elég hülye..Összefoglalva az egészet csalódtam benne és fájt hogy így viselkedett velem.Tudni kell rólam nem vagyok az a típus aki hónapokig ezen rágódik .
2020. júl. 25. 15:10
 1/8 anonim válasza:
Elég ostoba lány vagy,semmi nem volt köztetek,párszor írta hogy szeret,úgyhogy nem is ismer meg semmi sincs. Aztán te már féltékeny vagy és szerelmes.
2020. júl. 25. 15:13
 2/8 anonim válasza:

"Mit csináljak most?Barátkozzak még vele?"

Ezek után azt gondolom ez erősen tini kategória, abból is a nem túl sok IQ és EQ-val megáldott emberek sztorija.

Az életkorotok amúgy érdekelt volna, mert én max 18-20 éveseket tudok elképzelni. Ezen kor felett ez már nem is gáz, hanem szánni való történet.

2020. júl. 25. 15:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi de nem hiszem hogy én vagyok szerelmes :D mert ez oda vissza ment,ő is úgyanúgy féltékeny volt az én fiú barátaimra.
2020. júl. 25. 15:17
 4/8 anonim válasza:

De milyen alapon hagytad hogy féltékeny legyen a fiu barátaidra mikor semmi sem volt?

Vagy mi attól hogy írta szerelmes beléd elsö látásra,wtf?!! Te már hozzá tartoztál?

A semminek jó nagy feneket kerekítettek kislány.

2020. júl. 25. 15:20
 5/8 anonim válasza:
Felejtős
2020. júl. 25. 15:45
 6/8 anonim válasza:
Keress idősebb, normális pasit.
2020. júl. 25. 19:14
 7/8 anonim válasza:

"Keres idősebb palit."

Ennek semmi köze nincs a korhoz ismerek olyan 40 éves férfit aki olyan mint a 15 éves lenne ,és ismerek rendes kedves 28 éves fiúk aki nagyon inteligens és értelmes ,sokal éretebb mint a negyven éves.

Szóval nincs köze a korhoz!!

2020. júl. 26. 02:07
 8/8 anonim válasza:

Szerintem át vert téged ,ez egyértelmű!

Velem is volt ilyen egy srác akit alig ismertem gyakorlatilag hisztizet ,hogy nem tud elfelejteni ,és hogy oda van értem,persze fura volt az egész,de önbizalom hiányos voltam , és ő nagyon helyes volt így be vettem.Nem is kell mondanom fél év múlva talalkoztam a fiúval "aki álitolag úgy oda volt értem" nem elment mellettem az utcán nem is köszönt,én hülye meg oda akartam menni őt elhívni randizni ,mert elhitem a hazugságait.

Utána megint taliztam vele rá jó pár honapra akkor meg már fel se ismert,szóval még jó hogy nem volt köztünk semmi mert ezek szerint csak hazugság volt az egész....

Szoval ilyeneket nem kell elhini egy fiúnak aki alig ismer ,szerintem nem kell elmondanom,hogy csak azt akarta tőled a fiú és nem tetszetél neki.

2020. júl. 26. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!