Csak szórakozott velem..?
"Mit csináljak most?Barátkozzak még vele?"
Ezek után azt gondolom ez erősen tini kategória, abból is a nem túl sok IQ és EQ-val megáldott emberek sztorija.
Az életkorotok amúgy érdekelt volna, mert én max 18-20 éveseket tudok elképzelni. Ezen kor felett ez már nem is gáz, hanem szánni való történet.
De milyen alapon hagytad hogy féltékeny legyen a fiu barátaidra mikor semmi sem volt?
Vagy mi attól hogy írta szerelmes beléd elsö látásra,wtf?!! Te már hozzá tartoztál?
A semminek jó nagy feneket kerekítettek kislány.
"Keres idősebb palit."
Ennek semmi köze nincs a korhoz ismerek olyan 40 éves férfit aki olyan mint a 15 éves lenne ,és ismerek rendes kedves 28 éves fiúk aki nagyon inteligens és értelmes ,sokal éretebb mint a negyven éves.
Szóval nincs köze a korhoz!!
Szerintem át vert téged ,ez egyértelmű!
Velem is volt ilyen egy srác akit alig ismertem gyakorlatilag hisztizet ,hogy nem tud elfelejteni ,és hogy oda van értem,persze fura volt az egész,de önbizalom hiányos voltam , és ő nagyon helyes volt így be vettem.Nem is kell mondanom fél év múlva talalkoztam a fiúval "aki álitolag úgy oda volt értem" nem elment mellettem az utcán nem is köszönt,én hülye meg oda akartam menni őt elhívni randizni ,mert elhitem a hazugságait.
Utána megint taliztam vele rá jó pár honapra akkor meg már fel se ismert,szóval még jó hogy nem volt köztünk semmi mert ezek szerint csak hazugság volt az egész....
Szoval ilyeneket nem kell elhini egy fiúnak aki alig ismer ,szerintem nem kell elmondanom,hogy csak azt akarta tőled a fiú és nem tetszetél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!