Valamit elronttattam ? asztrális utazásom során
Úgy történt hogy lágyan felkeltem felkapcsoltam a villanyt majd elmentem wc re majd visszajövet döbbenten tapasztalom hogy a testem nem fekszik az ágyon sőt nincs is ott Hát elég rendesen levert a víz.
Majd valamilyért lefele néztem és megkönnyebbülve tapasztalom hogy a FENE egye meg rajtam hagytam a testem mi a fenét rontottam el?
Asztrális utazásodkor miért pont a WC-t keresed fel?
"lágyan felkeltem" Legközelebbi asztrális utazásodkor keményen kelj fel, hogy ne a WC-be legyen első utad.
sokféle sík van. van h nem látod a testedet.
ha a hangod vibrálós akkor vagy a legközelebb a legmagasabb szférában. ha ugyanolyan a hangod akkor még csak alacsonyabban.
volt h más cuccokat láttam az asztrálsíkon a szobámban.
van h bizonyos segitő lények rejtik el a tested látványát az adott síkon ahol kivetultél h ne menjen bele más energia vagy más negativ lény.
ha kiléptél s vissza mész a testedbe akkor ha mondjuk bele ment valami a testedbe akkor igy tudod megállapitani;
rossz közerzet, rossz gyomor, napokig tarto éhhgyomorérzet úgy h sokat eszel s iszol, szomjazás, légszomj, olyan mintha romlott ételt ettél volna, ingerlékenység, fáradékonyság, rossz emlék vahy félelem előjövetele ok nélkul.
ijenkor a testedbe bele férkozott negativ energia, entitás, parazita.
akkor táplálod őket ha negatív vagy stb. pozitiv gondolatokkal, jozzáállással sorvasztod el, vagy űzheted ki ezeket.
3 masnak
Köszönöm idestova 6 éve nem csináltam akkor hogy a fenébe van az hogy tudom hogy testen kívül voltam akkor mert az érzésre és a furcsa ropogo keregö hangokra emlékszem ugyanúgy mint 6 éve és miért álltam a testemben a szobámba de eze furcsa érzés mikor feleszméltem hirtelen megszűnt
Valami vagy valaki ?? vissza vezetett ?!
3 éves koromba ez spontán sikerült akkor nem tudtam mi is ez ott láttam hogy rángatozik a testem és valahogy olyan érzésem volt mintha nem az enyém lenne ismerös volt de mégsem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!