Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki hisz a mágiaban? Ki foglalk...

Ki hisz a mágiaban? Ki foglalkozik vele? És ki tud Asztrális utazást?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.. A hülye válaszokat nem kérem!

2018. márc. 13. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
11%
Mágiáról kérdez és azt mondja, nem kellenek hülye válaszok, zseniális :D :D Maga a kérdés nettó ostobaság, de nyugi, biztos lesz itt pár olyan agyhalott, aki szerint valós dolog és akkor majd megkapod a hőn áhított önigazolást :)
2018. márc. 13. 17:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp az van benne hogy ti vagytok pont azok akik agyhalottak vagytok xD mert vannak olyanok vagyis ha szeretnéd szivesen rakok rád egy átkot és majd elhiszed😊
2018. márc. 13. 17:45
 3/4 VPeter90 ***** válasza:
48%
Jelen, jelen, én
2018. márc. 15. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenesetre a be szűkült látás nem vezet előrébb én őszintén szeretném ha létezne olyan formában mint a filmekben de a valóságban még ha létezik is kevésbé látványos kb mint egy gyenge költségvetésű sorozatból kaszáltak volna de hiddel ha ide bárki azt írja hogy volt neki asztralis utazása az nem téged hanemsaját magát csapja be :D én régebben nagyon benne voltam és többször próbáltam de semmi nem volt :/ de az átkok na abban hiszek a negativ energia az tényleg hatással van az emberre
2018. márc. 19. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!