Magánnyomozó megmondja egy adott képről, hogy mikor, hol készült, vagy ki foglalkozik képelemzéssel?
Úgy gondolom, mint a filmekben, valaki ránéz az adott képre (tájkép, városkép), és kiszúrja az apró részleteket (árnyék, növényzet, építészet), amiből meg tudja állapítani, hogy hol, és mikor készült az adott kép?
Foglalkozik valaki ilyesmivel?
Ezen mi nyomozni való van? Idős ember is megteszi, ha környékről van szó. Ha mindenképpen tudós embert akarsz, akkor inkább helytörténettel foglalkozó ember kell, vagy történész, aki a közelmúltra szakosodott. Esetleg azon belül művészettörténész, vagy más spéci szakterület.
Ma pl. itt láttam egy siófoki képet, amiről ki kellene deríteni, mikor készült.
Én annyit láttam csak, hogy a szálloda jó állapotban van, zöld a fű és szörföznek.
Én ebből csak annyit tudok, hogy nem régebbi, mint ahogyan az első széldeszkások megjelentek a tavon. De az olyan 40 év. Ha az épület romlását veszem, akkor le lehet vonni olyan huszat.
Felteszem, valami ilyenre gondolsz.
Igen, valami ilyesmire...
Apámat keresem, és csak régi képeim vannak, annyit tudok, hogy Egerben lakott (a házról, utcarészletről van kép).
Illetve valahol a Balatonon van nyaralója (kép szintén van, az árnyék sokat segít, de pl. van mellette légvezeték, ami nekem semmit sem mond).
Apádat keresheted a Vörös kereszt segítségével.
Ha él, akkor az élő személyek keresése szolgáltatást hazsnálva is:
Némi pénzbe kerül ugyan, de eredényes lehet.
Minél több dolgot össze tudsz szedni róla, annál nagyobb az esélye, hogy megtalálják. Ha sikerül, akkor viszont ő dönt arról, hogy akarja e veled a kapcsolatot.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!