Ha van egy nevem és egy számlaszámom, akkor egy magánnyomozó mennyért tudná kideríteni, hogy hol lakik?
Figyelt kérdés
Vásároltem egy telót és csak egy üres dobozt kaptam. A rendőrségen azt mondták, hogy bizonyítsam, hogy üres volt a doboz.
Aztán kb. az jött ki, hogy én hamisan akarom feljeleneni és elkezdték sorolni, hogy milyen mbüntetéseket kaphatok.
Inkább kijöttem.
Most megoldom személyesen.
Mennyi lenne a magánnyomozó?
2017. nov. 12. 11:31
1/2 anonim válasza:
Orbán Ráhel, Te vagy az?
Ja,nem!
A maffiavezér megmondta: mindig az áldozat a bűnös. (A bűnöző pedig "igaz magyar") Meg még azt is mondta: Meghalt valaki? Nem? Akkor meg mint hisztiznek itt?
A csomagon nem volt feltüntetve a feladási súly? Abból egyértelmű lenne. (még egy bunkó rendőr számára is...)
És ha a magánnyomozó megtalálja az illetőt, mit fogsz csinálni?
2/2 anonim válasza:
Legkőzelebb ne hagyd lerázni magad. Én úgy bizonyítottam, hogy a csomag feladási súlya nem érte el a készülék súlyát és a készülék imei száma sosem került társításra a sim kártyámmal. A sokadiknak eladott telefont egy harmadik fél kezdte el használni és mivel itt már folyamatban volt az ügy, így a nyomozók elővették az illetőt. Az első kihallgatása után visszautalta a pénzem. Sokrendbeli csalás miatt végül elítélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!