Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ex visszavonzás sikerült már...

Ex visszavonzás sikerült már valakinek?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan? Végső elkeseredésemben bármit megpróbálnák már.
2020. dec. 7. 02:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9-es voltam. Örülök a válaszodnak, mert aki a mágiát meg hasonlókat elhiszi és komolyan gondolja, az rendszerint menthetetlen. Legalábbis logikus meg észszerű dolgokat, amikkel eredményt érhet el, már kár neki mondani, mert nem hallja meg. Tenni nem akar, csak varázsolni, vagy mi. Komolyan mondom, hogy ez is már egy lépcső a sikerhez.
2020. dec. 7. 13:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Én pont fordítva voltam, mindent megtettem már, de nem jött össze, valami összetörött bent hirtelen, és teljesen elutasít azóta (szerinte nem illünk össze, mert nem egyformán látjuk a kapcsolatot). És egyáltalán nem hiszek az ilyen dolgokban, de már tényleg szinte csak ez maradt :/
2020. dec. 7. 16:27
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Nem véletlen szokták mondani, hogy ha szeretsz valakit, el kell tudnod engedni is.
2020. dec. 7. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Én visszahoztam az életembe. Igen, szerelmi kötéssel. Saját magam fejlesztettem ki ezt a módszert. De azt tudni kell, hogy a sors nem marad adós. Ennek is van ára. Akit érdekel írhat privátot, segítek szívesen. Teljesen ingyen, de az árát te fizeted meg.
2020. dec. 9. 14:59
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
eszedbe se jusson mágushoz fordulni, hidd el, tapasztalatból beszélek, egy vagyon költöttem eredménytelenül....hiszek a kötésben, csak nem találni olyat, aki el tudja végezni,mert a hangzatos reklámok, meg sztár mágusok szart se érnek! Csak lehúznak a dumájukkal, ahhoz értenek, semmi máshoz!
2020. dec. 14. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
A szemetesbol is kiveszed a szemetet?
2020. dec. 14. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Kizárólag fehér mágiával is csak akkor jó ilyet csinálni, ha pl. megszálló térítette el párunkat. Velem ez megtörtént. Bár nem tartok mágiakötésnél és sok kisebb dolgot próbáltam, de semmi más nem használ.
2021. szept. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!