Ma péntek 13.-án várható valamilyen mágikus csomópont? Mi péntek 13 történetet?
Jajj annyira szeretem, ezért tudtam ennek a nickjére csinálni egy nevet hahaha
Amugy már meg is volt a mai nap csapása, vagyik péntek 13, ma nem is kellett semmit se irogatni:D
Ez a crystal castles annyira szép csaj, tistára hasonlit rá csak az az aranyosabb lesz:)
Szeretem (a zenéje is jok)
Tehát akkor itt az utolso pár napot szivesen kajáltatom, hozok tortát nekik mert megérdemlik:p
Irok majd addig, szivesen válaszolok minden kérdésre, az sem zavar hogy troll e vagy sem
Csak sosem szabad elfelejteni hogy én is gyakorlok, vagyis nem személyeskedés, szerepjáték
péntek 13 is ilyesmi mert akkor (vagyis mindig ott) követi el azt a hibát
vagyis én ezért j9ttem ide, ellene nincs mentség, megparancsolom hogy haggyon békén
De már igyis rossz neki, tulajdonképpen annyira rossz neki amekkora az én öröműm
lesz (vagyis egy szellemet képvisel az, de a másikat nem merte letörölni xd)
jaj imádom, a valodi csaj barna haju, gyönyörű, de ugyanugy világos börü, aranyos vékony arcu
aki azt mondta nekem: Mintha te lettél volna az álmaimban, nem is tudom mióta várok rád, 6 hónapja, 2 éve?...
azután miután leverte a zergeket... boszorkány de ugyanilyen fiatal, tisztán láttam az arcát
neki őt mindenki imádja, mert képes lesz hirdetni a törvényt vagyis meg birja tanulni, verhetetlen
(még ez is régen volt)
will varázsereje, elyon hatalma mind hasonlit rá, kinézete is vmennyire, de nem képesek überelni, átfogni
mert még az se biztos hogy ilyen, csak annyi hogy képes hirdetni a törvényt, igy lett a csajbirodalom
trollok vacsiznak, és nagy harag őrzi azt, és akarattal van ez igy
Mert ez mindig csak gyakorlás volt, ami a reinkarnáció, ha gyakorolsz akkor örülsz
ha visszaigazolnak téged, majd eljutsz addig mig nem lesz feletted aki visszaigazoljon
ekkor a szellemek igazolnak vissza, és eljutsz addig mig összes szellem csicskád nem lesz
akkor Buddhák és bodhiszattvák jönnek, akik még több szellemmel alanyonként - visszaigazolnak
nem leszel soha egyedül, legalábbis én igy láttam, lényeg pedig az ihletettség
na.. szeretem nagyon (ott lesz gömbölyü a törvény:)
TROLLOKNAK: kismértékben megengedem ha tisztelettel trollkodsz és szivesen válaszolok rá
megengedem azt is hogy tiszteletlenül trollkodj másokkal de nem érdemes mocskolodni
nem érdemes kiröhögni a másikat, ha nem muszáj, nekem sincs szükségem ilyesmire
és annyira különbözöl hogy ilyesmit a csajok csinálnak, de az igazságot troll megragadhatod
azt pedig meg fogják védeni akik visszaigazoltak, vagy az adód, és ugy nyerhetsz
a modi pedig rosszabb mint 1 troll, mert a modi életunt, köcsög, hamis, áruló.. (nincs rá védelem)
ugyanugy azt hiszi hogy mindig igaza van..................
ezért megérdemled az utolso pár napot, és megigérem hogy majd válaszolni fogok, megnézem
utána kedves csajok, nem tudom hogy mi lesz mert tényleg vége van, nem érzem na sok szerencsét
Semmi jelentősége nincs a péntek 13-nak, ugyanolyan babona, mint a fekete macska vagy a lekopogás.
Az eredete azt hiszem az, Jézust péntek 13-án feszítették keresztre.
Asztrológiához semmi köze, az asztrológia nem ismer olyan csillagállást, hogy "péntek". Tök mindegy, hogy pl. október 13. keddre esik vagy vasárnapra, minden évben ciklikusan ugyanannyit változik a csillagok állása az előző évhez képest.
A "mágikus varázslatok" nem kapnak bónusz erőt azért, mert péntek van. Nincs olyan, amit csak ezen a napon lehet megcsinálni.
Egyébként nekem ez a nap amolyan anti-babonás, 12 éves korom óta figyeltem meg, hogy mindig jó dolog történik velem péntek 13-án. Ma pl. arról értesítettek, hogy jövő héttől visszavezetik a home office-t, amit én kifejezetten szerettem.
Most nem akarok senkit megérmíteni. Holnap ismét péntek 13.
Ismét felteszem ennek apropóján, hogy az újjak is megválaszolják. Hát ha sok okosat olvaunk még👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!