Hogyan szokták látni az előző életük az arra fogékonyak?
Elcsendesednek, majd megjelenik egy jelenet vagy úgy pörgetik vissza az időt, mint a filmekben?
Tehát elkezd visszafelé menni az autó vagy hogy?
Jó, ezt én is tudom, hogy ezek az emberek 199%-a bohóc.
Viszont tudom, hogy vannak, akik valóban tudnak és ők nem is mennek TV-be, se sehová.
Nagyon szóba se állnak az emberrel.
Gyerekeknek szokott feljönni mint egy emlék. Restletesen es leigazolhato infokat adnak elö.
(Több ezer km re valaha elt emberröl nev lakcim szerint stb)
Van amelyik kisgyerek xsak ugy rajzolgatàs közben a sovatagi éhezést irta le.
Màs vmi hulrikàn àltal elsöpört csalàdjàt.(a csaladtagokrol mindent tudott, fel is keresték öket)
Valaki autobalesetet vag tüzet emlegetett hogy nagyon szereti a 2.anyukàjàt.rakerdeztek hogy erti ezt. Es akkor mondta voltak màr elözö szülei de tüz volt, es ugy néz ki akkor, ö nem èlte tul mert itt van.
Mivel egesz kicsi gyerekek mondanak eléggé felnött dolgokat, szavakat, es komolyan, ami màr önmagàban abszurd egy 4 5 évestöl( sivatagi emlékes kislàny meséjének vége, hogy "végre meghaltam" a többi nem ugrik be), es sok adat egyezik, lekereshetö,igazolhato, igy elég gyanus hogy van alapja.
Hàborus emlékekkel rendelkezö kisfiu emlékei folyamatos rémàlmokban jöttek elö. Es szintén részletgazdagon mesélt. Beosztàsrol gèpekröl. Azt is lenyomoztàk es stimmeltek az adatok.
*ami megfogott bennük hogy ezek a gyermeki emlékek egytöl egyig tragikusak, szomoruak, sokkolok.
Nem lattam olyat eddig ahol vmelyik ilyen emlekezö gyerek àgyban pàrnàk közt halni meg, vagy hasonlorol meselt volna.
"Ma néztem egy filmet, és egy szkeptikus ember logikusan mondta, hogy ilyen esetben érdekes módon mindenki hadvezérnek, vezetőnek, katonának, bankárnak, és hasonlónak képzeli az előző életét, tehát mind olyan valakinek, aki a valódi életben nem tudna lenni."
És azon elgondolkoztál, hogy ez a szkeptikus ember vajon mire alapozta ezt az kijelentését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!