Van tapasztaltotok démon idézéssel,és egy a démonhoz intézett kéréssel kapcsolatban?
Volt 3 alkalmam találkozni 3 különböző démonnal.
De csak az egyik volt szándékos és ugyan ő ajánlotta fel nem én kértem azt amit kaptam.
5#, Legközelebb privátban. Nem szoktam visszanézni a kérdéseket.
Csak két demonos szorim van. Egyszer mikor meglátogatott egy. Éppen elalvásra gyakoroltam, és éreztem, hogy növekszik bennem a terror, megnéztem mi ez, és éreztem, hogy egy külső entitás van a szobámba aki ezt csinálja. Ki akartam menni wcre, de meg voltam bénulva. Próváltam kommunikációt kezdeményezni a démonnal, de nem volt hajlandó, csak csinálta a dolgát tovább, mondhatni hatástalanul. Ő is figyelmen kívül hagyott, nem akart velem együttműködni, így én is őt. Tovább gyakoroltam, miközben azt is, hogy semlegesítem a bennem lévő kívülről jövő negatív energiákat. Közelebb jött, aztán befeküdt mellém, és átkarolt, de nem ért el vele semmit. Az egész lehetett kb 10 perc. Mikor elment, a fülembe súgta, hogy 'szenvedni úgy lehet igazán ha..." de nembértettem, már csak morajlás volt a mondat vége. Visszakérdeztem, hogy tessék, mondja, de éreztem, hogy már messze jár és egyáltalán nem figyel rám.
Utána tudtam mozogni is.
A másik pedig két alkalom, amikor démont akartam hívni egy egy emberre valamiért, de az összes démon, akiket beazonosítottam, megszólítottam, végtelen közönnyel viszonyult felém, mintha meg se hallanának.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!