Volt már paranormális élményetek?
Erre nálunk a normális paranormális.
Milyen élményed volt?
Akkor voltam 5-6 a barátom akivel ott voltam szint úgy, játszottunk és láttunk egy férfit fűnyírózni ezért oda mentünk segíteni de nem szólt semmit ránk sem nézett csak tovább ment. Mi nem törődtünk
Vele ezután eltűnt mi meg beszaladtunk a házba, azóta sem tudom ki/mi volt ez
Én miután sátánista lettem volt egy alvásparalízis es álmom melyben eljött hozzám egy démon. Másnap egy elég beteg álmom volt de a lényeg, hogy megjelent a 3. szemem.
Majd után megint volt egy álmom melynek a vége ismét elég beteg a lényeg, hogy inkább megakartam halni minthogy kiszúrják a szemem és annyira a halálra koncentráltam, hogy éreztem az egész testem ahogy megy össze a belsőségeim is és fel is ébredtem az álomban és tudtam, hogy ha most nem keltem fel magam akkor biztos, hogy a valóságban is meghalok. Erősen koncentráltam végül sikerült felkelni és nagyon kényelmes pozícióban feküdtem és melegem se volt semmi. De egy démon arca megjelent halványan az agyamban. Ezt a 3 álmot le is írtam teljesen részletesen füzetbe. Röviden vázolva ennyi lenne remélem érthető a dolog. A lényeg, hogy ezek nem azért voltak mert jaj de élénk a fantáziám meg stb. :D Megvolt mindnek a jelentése. Érdekes volt átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!