Rendszeresen látok egy démoni alakot, ki lehet az?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben egyre többet látok egy bizonyos démoni alakot. Egy fekete farkast látok világító vörös szemekkel rendszeresen a sötétben és az álmaimban. Ki lehet? Reménykedek, hogy egy démoni segítőre találtam.2020. máj. 11. 23:13
2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi tesó kattogok egész nap
2020. máj. 11. 23:16
3/13 anonim válasza:
A pszichiátered kísért, mert elfelejtettél megjelenni a legutóbbi kontrollon.
4/13 anonim válasza:
Szóval tevagy azakit asztrál alakban figyelek....
Örülök hogy észrevettél.
6/13 anonim válasza:
Adjál neki kutyatápot. Ha nem kell, vidd be állatmenhelyre. De mindenképp ivartalaníttasd.
7/13 anonim válasza:
Szerintem csak az országosCecília az mert nem mostál kezet lefekvés előtt...
8/13 anonim válasza:
Öltözz be Győrfi Pálnak, és ha legközelebb látod, mondd neki "Maradj otthon!".
9/13 anonim válasza:
Ezek valami őrzők, vagy mik. Ezt olvastam valahol. De nem értek hozzá. Nem mindig rosszak, sőt, tanítanak. Terelnek a jó útra, ha esetleg le tértél róla. Ezt neked kell tudni, érezni, hogy milyen irányba megy az életed.
10/13 anonim válasza:
özvegy Katona Józsefné, született Békery Anna.
Sajólád 1932.01.12. - Budapest 1988.11. 05.
Halál oka: tüdőembólia
Súly: 65 kg.
Magasság: 173 cm.
Lábméret: 37
Tb. száma: 113 454 910
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!