Mit jelent vallási értelemben, ha valaki a patakban rendszeresen kővet forgat (kővet most)?
Figyelt kérdés
Ez valami babona vagy átoknak számit?2013. aug. 26. 20:16
1/4 anonim válasza:
Hol olvastál erről a hagyományról?
2/4 A kérdező kommentje:
Erdélyben egy kis faluban. Nemrég hallotam erről meg még egy pár ilyen babonárol(átokról), de ha mélyebben kérdezősködtem a témáról, az emberek zárkozottak lettek és nem kaptam értelmes vállaszt kérdeseimre. Mi olyan titkos ebben az egészben,hogy az emberek félnek rola beszélni?
2013. aug. 26. 21:18
3/4 anonim válasza:
Azt se tudjatok mi az atok...
Az atok az amikor valaki rosszat mond rad,es olyankor a lelkedre kerul egy 10x10cm nagysagu kockakbol allo halo...
Minnel tobb ilyen tortenik annal jobban korlatozza a lelked mozgasat,ezzel a sajat eleted is el van cseszve.
Az hogy koveteket mosogatnak stb az magia.
Ha ez vigasztal,te is megkapod persze,de az illeto 3xosan.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm vállaszodat, de valami nem volt teljesen tiszta a számomra. Akkor az kapja meg 3x aki csinalja és az egyszer akire küldték? De mégis milyen mágia lehet ez, tehát úgy értem, hogy mi történik az áldozattal és az küldövel?
2013. aug. 30. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!