Hogy tudhatnám meg, mi a valódi nevem?
Ebbe a témába nem vagyok nagyon otthon.
Habár érdekel és szeretnék mindent megtudni.
Akárhogy is van egy olyan érzésem, hogy olvastad az Eragon című könyvet.
Igaz ^^?
Bartimaeus trilógiából vetted ezt a baromságot? :)
Előre leszögezem nem hiszek a témában, de imádom olvasni ezeket a könyveket. Leköt, mint egy jó regény. :)
Sokban is leírták, igen, ha tudják a neved, akkor hatalmuk lehet feletted, de arról szó nem volt, hogy van egy másik név is. Nem az igazi nevét árulták el anno a harcosnak (stb.), így nem tudták átállítani a "sötét oldalra", vagy megölni. Nem egy ilyen témával foglalkozó könyvem van, és eddig mindig ezt olvastam.
Viszont (boszorkányos könyv), azt írta, hogy megtalálhatod a boszorkány neved, rengeteg meditáció meg mit tudom én már milyen blabla szerint. Nem kevered véletlen?
És mi az akadálya, hogy ezt te is megtedd? Írsz egy levelet a Сибирь-sámánnak, (mert odautazni elég körülményes lenne...) mondjuk ilyen formában:
"Kedves Сибирь-sámán! XY vagyok Magyarországról. Ezt a nevet anyakönyvezésem során kaptam. Miután szeretném megtudni a valódi nevemet, szíveskedjen elárulni azt nekem. Mivel annak van hatalma felettem, aki ismeri a valódi nevemet, kérem, hogy az azt tartalmazó levelet kizárólag tértivevényesen küldje meg a címemre, nehogy illetéktelen kezekbe jusson!
Fáradozását és segítségét előre is nagyon köszönöm!
Tisztelettel:
XY
Nos, a "Szigetvilág varázslója" könyvekben van olyan, hogy a szereplőknek van valódi neve, meg a köznapi. De a valódit ott is adja valaki.
Amúgy meg "Heréket majszoló" ROFL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!