Hogyan szerezzem vissza a lelkemet?
"Napról napra csak régi bajokon kattog az agyam"
Pont ez a probléma.
Szia,
Én is egyetértek a #10-el. Isten szeret és egy pszichológus is sokat segíthet.
Jobbulást!
Ha nm tudnám, hogy lehetetlen, azt gondolnám, hogy az egyik barátom tette fel a kérdést. (Azért lehetetlen, mert az illető nem tud magyarul.)
Amúgy motiváció sokat segíthet, amit az egyik válaszoló írt. Önsajnálat helyett hobbik.
Mi az igazság? Hogy te vagy a bolgár ismerősöm, aki nem tud magyarul?
Amúgy ez nem lélek, azt nem vesztetted el.
csak a lelkesedést, a célokat, az elveket, amik előbbre vittek...
de lám még így is haladsz,
még ha a viharos tenger el is kíván nyelni a mélybe,
te mégis tovább haladsz,
töretlenül, rendíthetetlen előre. Hiába nehéz most a kormány, hiába tűnt el az irány, ha csak egy pillanatra meglátod a sarkcsillagot, onnantól az út adott. A hullám elcsendesül, a kívánság teljesül. meglátod a szigetet a közelgő partot, mi szívednek ad nyugalmat, hazát, otthont
Ebben a kérdésben semmi nem támasztja alá ,hogy nincsen lelked vagy elment akárhová is. Ez nem azt jelenti ,hogy nincsen tőled eltávolodva.
Akár az is lehet ,de azt meg kell nézni.
Valószínűbb ,hogy depressziós vagy ,énis voltam jó 16 évig, kell találnod ami kizökkent ebből, akár pszichológus vagy pszichiáter(nem tudom mi a különbség) Minél negatívabb vagy annál jobban vonzod a negatívot, tudom nagyon nehéz ,de el kell kezdened figyelni mi a jó neked és azokra koncentrálni pozitívan gondolkodni, aki lent van annak iszonyatosan nehéz, de nem lehetetlen.
Én a párom által és ezotéria által jöttem ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!