Hogyan szerezzem vissza a lelkemet?
A gyógyszer csak árt ,dobd ki mind ! Örülj a látásnak hallasnak izeknek , unatkozol nem ér elég impulzus
Kezdj el egy tanfolyamot
Olvass könyvet
Csinálj torna gyakorlatot
Videó segítségével csináld meg a kedvenc kajád magadnak
Minden reggel nyiss ablakot az legyen az első , kapcsolj rádiót zenét írj heti havi terveket ,(intézni való ,befizetni,vásárolni ) rakd ki a hutore kezd el teljesíteni , a telefont csak kapcsolat tartásra használd ne nézegesd más hazug életét mindenki tudja az internet közösségi oldalak csak színjáték , erőltetett vigyorgások hu de boldog vagyok képek ,és más meg azon agyal milyen sz.a.r. az életem ....
A gyógyszer csak árt tömöd a gyógyszer ipar zsebét te meg mergezed magad ...
Ezt a pénzt könyvekre edzo teremre utazásra tudnád fordítani
Te vagy saját magad megmentője az elméddel letudod győzni a negatív gondolatokat , a gyógyszer a sátán műve ezt akarja elérni nem vagyok hú de hívő de nézz rá az emberekre aki nem tudatosan él nem tesz önmagáért gyógyszerekhez nyúl mert te is gyáva féreg vagy és ők is ,,, élünk mert muszáj nem kértük a rohadt életet mindenki szenved hidd el azért kell apró örömöket okozni magadnak és ha magadnak örömet okozol mások is észre veszik és elkezdenek az emberek közeledni feléd ...utána már a te döntésed kit engedsz közel magadhoz ..
Magaddal bekülj ki lassan egyesével dobd el a rohadt gyógyszereket , tervek célok zene ízek futás vagy otthonodba mikor senki se lát torna gyakorlatok könyvek tanfolyam kezd el ... Képes vagy rá már 2 nap után nem fogod kívánni a gyógyszer ...
Én sokszor kerültem nagyon le anno volt élettársát miatt már az utcán beszéltem magamba úgy szólt az egyik ismerősöm hogy látot a túloldalról hogy magamba beszélek az elmém elborult a szemem alig nyílt ki csak hunyorogtam , egyik napról a másikra eldobtam a gyógyszert ,,,remegtem mint a kocsonya 2 hétig gyógyszerek nélkül de megcsináltam .....
Sikerül ha te azt akarod mert minden úgy van ahogy akarjuk ,semilyen dili doki se tud úgy segíteni mint te magad ....azóta családom van ...megérte
A pszichológus felkeresése erősen ajánlott,
idézd fel a szép emlékeket, az egy kicsit segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!