Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tudnám megerősíteni a...

Hogy tudnám megerősíteni a szerelmünket?

Figyelt kérdés

Elég hullámzó kapcsolatról van szó, de abszolút létező kapcsolat, tehát nem akarata ellenére akarok valakit.

Sokszor összekapunk kis dolgokon, olyankor napokig nem beszélünk, elég öntörvényű vagyok én is, ő meg mégjobban..

De együtt tervezzük a jövőt, gyereket.

Van valami tippetek?

Tegnap este összekaptunk, egész nap nem beszéltünk ma sem,jövőhéten lesz az évfordulónk, szeretnék ennek alkalmával valami megerősítést, harmónikusabb kapcsolatot, biztosabb alapokat.

Aki nem hisz benne csak lapozzon tovább kérem.

2020. ápr. 10. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:

"Sokszor összekapunk kis dolgokon, olyankor napokig nem beszélünk, elég öntörvényű vagyok én is, ő meg mégjobban..

De együtt tervezzük a jövőt, gyereket." A gyerek érdekében inkább ne!

Párterápiát, asszertív kommunikációt és érzelmi felnövést javaslok.

2020. ápr. 10. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerelmikötéssel foglalkozom , ha érdekel írj .
2020. ápr. 11. 14:57
 3/4 Noblesse Oblige ***** válasza:

Egy ilyen kapcsolatot szerelmi kötéssel? Normális?

Ide sokkal profánabb megoldás kell:

Lefektetni az alapokat. Amivel kezdeni kellene.

Megismerni a másik ingerszintjét. És együtt kitalálni, hogy kerüljétek el ezeket a völgyeket.

2020. ápr. 12. 01:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerelmi kötés, odafigyelsz magadra, és jó szex. A kötés a másik 2 nélkül nem működik.
2020. ápr. 20. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!