Csinált már valaki szerelmi kötés Manuel mágussal? Sok sikeres történet van az oldalán, azok közül valaki megerősíteni őt?
Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki tényleg csináltatott vele.2017. febr. 28. 18:04
1/3 anonim válasza:
Itt az oldalon leveleztem egy csajjal, aki csináltatott. Megpróbáltam elmondani neki, miért hiteltelen az egész, természetesen nem hallgatott rám. És természetesen nem sikerült a szerelmi kötése sem. Viszont elmondása szerint nagyon kedves e-maileket írt neki a Mágus Úr, szóval ha a kutya se hallgat meg, egy pszichológus órabéréért elsírhatod neki a bajodat.
Manuel mágus... az, persze...
2/3 anonim válasza:
Szia! Én vele csináltattam :) Csak jókat tudok mondani róla :) 2 hónapig párom felém se nézett, most viszont elkezdett hozzám közeledni :))))
3/3 anonim válasza:
Én vele csináltatam 1 hónapja de még semmi sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!