Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Csinált már valaki szerelmi...

Csinált már valaki szerelmi kötés Manuel mágussal? Sok sikeres történet van az oldalán, azok közül valaki megerősíteni őt?

Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki tényleg csináltatott vele.
2017. febr. 28. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

Itt az oldalon leveleztem egy csajjal, aki csináltatott. Megpróbáltam elmondani neki, miért hiteltelen az egész, természetesen nem hallgatott rám. És természetesen nem sikerült a szerelmi kötése sem. Viszont elmondása szerint nagyon kedves e-maileket írt neki a Mágus Úr, szóval ha a kutya se hallgat meg, egy pszichológus órabéréért elsírhatod neki a bajodat.

Manuel mágus... az, persze...

2017. márc. 1. 01:09
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Én vele csináltattam :) Csak jókat tudok mondani róla :) 2 hónapig párom felém se nézett, most viszont elkezdett hozzám közeledni :))))
2017. márc. 1. 21:21
 3/3 anonim válasza:
100%
Én vele csináltatam 1 hónapja de még semmi sajnos.
2017. márc. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!