A fekete esküvő által okozott ragaszkodás nálatok meddig fokozódott?
A fekete esküvővel okozott ragaszkodás semeddig nem hat!
Saját tapasztalat!
Az ég világon semmi nem történt!
Eltelt majdnem 1 év! Teljesen eltávolodd a férfi!!
Bizti a te a barátnőd az közé a 2-3 kivétel közé tartozik akiknél amúgy is megtörtént volna vagy esetleg mindketten pinokkió hugai vagytok😂😂😂
Utolsó!
Nem erdekel mit gondolsz.😄
Hiába probalsz belekötni. Ez szóról szóra igaz amit leírtam.
Sok mindentől függ, hogy sikerul-e vagy sem.
Szerintem inkább légy hálás, hogy nem sikerult. 🙏🏽🤗
5-os válaszadó.
Jo ez igy Neked? :/ olvastam az első válaszodat is... ez bizarrnak tűnik..
9-es vagyok.
En is próbáltam csináltatni, de nekem nem sikerult.
Természetesen en is bedoltem a marketingnek, hogy ez mennyire jo lesz stb.
Az elején engem is *uldoztek* ezek a gonosz valamik, de eltűntek az életemből. Halaistennek erős auram van, es védelemmel vagyok ellátva ezek a dolgok ellen.
Tudom, hogy faszsag volt megpróbálkozni egy ilyennel, de en is nagyon szerettem a párom, csúnya szakitasunk volt. Nem akartam Ot elvesziteni.
De igy utolag belegondolva hálás vagyok, hogy nem sikerult. Baratnom is csinaltatott fekete esküvőt, neki remalmai vannak, szörnyen érzi magat es a pasija is egy idiota lett a kotestol.
Visszaterve magamra:
Indigo gyerek vagyok en is.
Vannak képességeim, érzem az energiakat, latok olyan dolgokat amiket mások nem... tudok gyógyítani, szóval spirituális vagyok. Azt, hogy boszorkány vagyok túlzás, bár vannak látó / médium barátaim azt mondjak az vagyok. De nem igazan szeretnem ezt fejleszteni magamban...
Nálam addig fokozodott a fekete esküvő által okozott ragaszkodás, hogy pár hónappal a szertartás utánn a szerelmem új kapcsolatot kezdett, azóta össze is költözött a baràtnőjével/ aki nem vagyok/ . Végül is jól sikerült mert úgy tünik a szerelmem ragaszkodik, csak nem hozzám!
😪😪😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!