Nem értem, nekem miért jut a rossz, csak a rossz?
Környezetemben,családomban,mindenkinek kívántam az új évre sikereket-egészen konkrét formában.
Kivétel nélkul mindenkinek úgy teljesul be,ahogy kívántam, sőt még jobban. Munkahelyi előléptetés, szerető párkapcsolat, anyagi javulás,stb.
Ezzel egyidejűleg viszont nekem egyre rosszabb fejlemények jönnek, mintha valaki azt akarná,hogy semmi sem sikeruljön,amit szeretnék.
Már a lakhatásom is ingatag...
Hogyan lehet ez,hiszen ha rosszat kívántam volna,még megérteném. De mivel szeretek örömet okozni,mindenféleképpen, ezért kívántam mindenkinek,ami a szíve vágya volt.Azok teljesulnek.
Nekem pedig semmi, egyáltalán semmi...
Nagyon el vagyok keseredve, nem értem a dolgot..Miért lehet ez ?
Főállás mellett két helyen dolgozom még, idős édesanyámat is kisegítem.
Aki az előző két választ írta,szégyellje magát.
Ja,diplomás vagyok,nem lusta proli. Ennyi
Jót kívánni valakinek nem 5 éves gyerek szintje, hanem lelki egyensúlyé pl. A gyerekek pedig tiszta lelkűek 5 éves koruknál. Aki jót kíván másnak az tiszta lelkű.
Kérdező. A választ nem tudom miért, nekem is vannak olyan időszakok amikor egyszerűen mindig valami rossz történik velem, tőlem függetlenül, egyszerűen csak megtörténik minden ami,kellemetlen, vagy negatív szituáció.
Talán ez ilyen, hullámvölgy az emberi élet.
El kell engedni mert szomorkodni se szabad ezek miatt, ha valami rossz történik az lehet csak valami figyelmeztetés, és nem tart örökké se az eső. Egyszer kisüt a Nap, elég klisésen mondva de úgy van.Valaki azt mondta a sok rossz után valami jó fog történni.
Lehet, hogy a sors azzal, hogy a lakhatásod se biztos jelenleg, valahova máshova szeretne vinni téged és így intézi el. Tapasztaltam ezt már többször is, hogy ha valahol nincs helyem akkor ott okkal szűnnek meg a dolgok, a kivitelezés lehetne kevésbé fájdalmasabb vagy elfogadóbb de ez nem ilyen. Néha úgy kell történnie a dolgoknak, hogy ne legyen idő gondolkozni se,hogy csak az újnak legyen ideje kibontakoznia. A változás ilyen, hirtelen történik úgy hogy észre se vesszük csak maradjunk észnél. Figyelni kell a jelekre ha vannak.
Valójában semmi sem jutott neked, csak nem azért mert szerencsétlen vagy, hanem azért, mert senkinek sem csak úgy jutnak az ölébe a dolgok.
Ha egy dolgot teljesíthetnék neked, mit kérnél?
Ne idegeskedj ezen.
Amiről beszėlsz az a karma.
Nem úgy működik hogy jót kívánok vagy adok valakinek ės az azonnal megtėrül ės követelem vissza a jót!
Inkább az lehet veled hogy most összegyültek a problėmák körülötted amiket meg kell oldanod.
Ha elkezded a rosszat keresni mindenben meg is fogod találni.
Alig látsz motorost az utakon igaz??
De ha veszel egy motort akkor egyre jobban elkezded a szemeddel keresni a többit.
De elkezded figyelni.. Ittis ottis látsz ,hamarosan nem is gondolnád hogy milyen sok motoros van. A vėgėn minden sarkon látsz egy motorost látsz már a facebookon ės a telefonodban is motorosok vannak.
Nos ėpp ilyen az ėletben is ha a rosszat ės a problėmat nėzed!
"Majd eljön a te időd is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!