Egy médium, hogy engedheti, hogy megszállják a szellemek?
Figyelt kérdés
Nem tartom ésszerűnek,hogy egy médiumot megszáll egy lélek....az a lélek kapva kap a lehetőségen,hogy új testbe költözhet.
Ha én egy lélek lennék a túlvilágról és nem ereszteném a megszállható testet.
Mi a véleményetek erről?
2010. júl. 20. 13:32
1/7 anonim válasza:
Az, hogy ilyenkor sose tudom, az emberek komolyan gondolják-e ezeket a kérdéseket. Ha igen, az baj.
2010. júl. 20. 14:10
2/7 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom komolyan, csak az érdekel,hogy egy ember,hogy hiheti.....hogy pont a halott rokona beszél egy másik emberen keresztül.
Ezt sem veszem komolyan, csak elgondolkoztam rajta,hogy a lélek örülne,hogy kana egy második lehetőséget....nem eresztené az új testet.
2010. júl. 20. 14:24
3/7 BlackSword válasza:
Mondtam, hogy jó anyagot hoznak Jamaikából... Tényleg minőségi a cucc...
Mivel nincsenek szellemek, ezért nem is tudnak megszállni senkit sem... Ezek ugyanolyan kamu dolgok, mint az, hogy az USA az 51-es körzetben ufonautákat boncolnak... Ez mind csak a fantázia szüleménye...
2010. júl. 20. 23:02
4/7 anonim válasza:
Úgy, hogy nem szállják meg őket. Átverik az ember. Ravasz módon kihúzzák belőle az információt, és úgy tesznek, mintha valmi természetfeletti erő megsúgná neki.
2010. júl. 20. 23:49
5/7 anonim válasza:
Úgy engedheti, hogy az igazi médium erősebb, mint a szellem, ezért a szeánsz után elmegy. :)
2010. szept. 23. 17:00
6/7 SennaHikari válasza:
Egyszerű. Egy médium azért médium, mert tudja kezelni a helyzetet és én mondom, tud az illető! Engem is megszállt már párszor néhány szellem, de utána időbe tartott míg rendbe jöttem. Ugyanis egy test nehezen visel el két lelket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!