Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Működik a fehér mágia szerelmi...

Miryam kérdése:

Működik a fehér mágia szerelmi kötésre?

Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 04:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#25 Tejesen igazat adok neked.Attól függ milyen szempontból nézzük a szabad akaratba való beavatkozást. Vannak közöttünk akik tenyleg külső körülmények miatt veszítették el élete párjukat. Ha tiszta szerelemből szeretnénk a párunkat vissza kapni akkor boldoggá is akarjuk tenni őt! Ezért nem hiszem, hogy rosszat tennénk vele. Én is az utolsó lélegzetem erejével is vissza szeretném kapni szerelmemet, sajnos a pénz nagyobb hatással bír mint a segítő keszség.
2020. jan. 4. 14:21
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
28AS, mindegy mi az alibi, ha veletek akarna lenni a "párotok" ott lenne. A többit csak magatoknak magyarázzátok be. Ti örülnétek ha ott, és azzal kéne lennetek akivel nem akartok? Nem hinném. Aki szerint ilyen jó a szerelmi kötés, ő lázadna fel először ha őt kötnék meg akarata ellenére, erre mérget vennék. Arról nem is beszélve, hogy mit vettetek a nyakatokba, azon kívül hogy szándékosan ártottatok valakinek.
2020. jan. 4. 15:12
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó.Nem azt írtam, hogy minden esetben kell ilyenhez folyamódni, mert akkor elég rossz világ lenne.Sokan vannak akik könnyen túl lépnek a csalodáson és olyanok is vannak akik nem is élik meg annaj,de vannak esetek mikor óriási a szerelem vonzódás és minden egyébb mégis elszakadunk egymástól. Ebben az esetben egyáltalán nem hiszem, hogy szándékosan ártanánk a másiknak.
2020. jan. 4. 16:07
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
30as, ha szerelmi kötést rak rá, akkor bizony szándékosan árt, hiszen nem csak a saját, hanem a másik nyakába is átkot rak. Az a legnagyobb baj hogy tudatlanul kötögettek, fogalmatok sincs arról mi ez az egész valójában. Az egy dolog hogy a ti mostani és elkövetkezendő életeitek tönkre fognak menni kit érdekel, magatoknak akartátok, de ugyan ez fog történni ebben az életben az ártatlan magatokhoz láncolt féllel is.
2020. jan. 4. 16:19
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a vicces, hogy a hozzászólók szinte teljes egészében azt írják nem létezik mágia, jóslás, kötés stb. mégis azt írják, hogy következménye lesz, visszaüt ártasz a másiknak. Akkor, hogy is van ez? nem hiszek vagy mégis? Ha hisztek benne segítsetek egymáson, ha nem akkor inkább ne kommenteljetek, olvassátok el és lépjetek tovább másik forumba.
2020. jan. 4. 17:00
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
Elvileg úgy lehet elképzelni fehér szerelmi kötést, ha előre nem látott körülmény által megsérült a párok útfonala és egyikük amistt szakít. Ha a másik fél tiszta érzésekkel akarja rendbehozni, akkor működik a fehér mágia. A kapcsolat vagy a köztük lévő fonal csak olyan időszakra lesz újrakötve, ameddig eredetileg megírt életút szerint szükséges. Ebben angyalok segítenek, a démonokhoz semmi közük nincs.
2021. febr. 16. 19:18
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet pl. rontás, megszálló, démon befolyásolása. Amit konkrétan helyre kell hozni. Tehát abszolút különbséget lehet tenni. Sok olyan dolog van még, amiről az emberek nem tudnak. Még spirit körökben is.
2021. febr. 16. 19:18
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

„Az a vicces, hogy a hozzászólók szinte teljes egészében azt írják nem létezik mágia, jóslás, kötés stb. mégis azt írják, hogy következménye lesz, visszaüt ártasz a másiknak.”

Én pl. nem hiszek benne, de szeretem tanulmányozni a különféle vallásokat, mágiarendszereket, és a fejemet fogom, mit össze bírnak kavarni a kommentelők. A mágia általában olyan népek hitvilágából származik, ahol természetes, hogy az ember valahogy képes manipulálni a felsőbb erőket. Ebbe belekeverik ezt a determinista felfogást, hogy „beleszólsz az elrendeltetett sorsába”, ami az adott mágikus hitvilágokban nem is létezik, utána belekeverik a szabad akaratot, ami meg a determinizmussal ellentétes, végül az egészet megfejelik a karmával, ami viszont a keleti hitvilágból származik és köze nincs az előzőekhez. Persze mondhatjuk, hogy minden mai kultúra korábbi kultúrák keveredéséből alakult ki, de akkor se úgy működik, hogy egymásnak ellentmondó dolgokat zagyválunk össze.

2021. febr. 17. 08:32
 29/29 anonim ***** válasza:
Fehér mágiának nevezik, ha helyreállító hatással vértezik fel. Mint pl. démoni hatás esetén. Az én párommal ez történt és semmi más nem is hat a megfertőzött elméjére, bár jelenleg még nem éltem a szerelmi kötéssel.
2021. szept. 16. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!