Tudnátok ilyet ajánlani?
Szóval, hogy leszögezzük a 13-17 korosztályba tartozok, és szeretnék a mágiával foglalkozni, mert mindig is érdekelt a téma.
Jó ember szeretnék lenni, tehát fehér mágiát szeretnék alkalmazni, lehetőleg segítségnyújtásra, jóslásra, tanácsadásra, és arra, hogy jobban megismerjem magamat, és a világot is. Tudom, ez most fura, mert a korosztályom állandóan csak ilyen démonidézősdivel szórakozik, de én a fehér mágiát szeretném használni. Tudtok ilyen fehér mágiát ajánlani? Amit én is el tudok sajátítani, kamaszként. Azért leírom ezt is, hátha kell, hogy érdekelnek a mágikus lények is. Hívő vagyok, szóval csak olyat írjátok, kérlek.
A normális válaszokat köszönöm, a trollok kíméljenek, ha ebben nem hisznek, ne válaszoljanak!
Igen, én is gondoltam erre. Az angyalokkal való kommunikáció nagyon fontos, és szerintem az egyik alapja a fehér mágiának, nem?
Csak pontosan hogy is kell kommunikálni az őrangyallal?
A gondolataimat tudatosabban kell irányítanom.
Uralnom kell az elmémet. De ezt hogyan fejlesszem?
Ha meg akarod ismerni önmagad, akkor figyelj belülre, és hagy ezeket a hülyeségeket, amiket felsoroltál.
Ezekkel nem ismered meg a valódi önmagad, csak még jobban elmélyíted az illúziót, amit önmagadnak hiszel.
Szia,
Megkérdezhetném hova valósi vagy, hogy a korosztályod ilyen "démonidézősdivel szórakozik"?
Vallástól függetlenül az egy igen-igen veszélyes dolog...
mint az 1-es írja a védőangyalok miatt, hogy nem lesz sokszor baj belőle...
Az első válaszhoz még, hogy ha jó szeretnél lenni, aminek mindenki örül és helyes, akkor a kezd a kis dolgokkal, segíts másokon, ahol tudsz, így te is mindig a jobbikat fogod kapni biztosan. Figyelj a "lelkiismeretedre" és érezni fogod mikor mit kell tenni, előtte és utána is.
Mivel írtad, hogy hívő vagy minden Isten függvénye, az övé minden hatalom, olyan "jedis erő", mint a filmekben vagy hasonló "számítógépes játékokban" nincsen.
A lényeg, hogy legyen meg benned mindig a jóra törekvő szándék.
Az már például rossz, ha valaki azért szeretne gyógyítani és hasonló, hogy ismert legyen, ego stb. főleg aztán pénzért, becsvágyért.
A kártya és hasonlóak is átverések.
Amit tudsz tenni az, hogy imádkozol Istenhez és a védőangyalodhoz is és ők majd segítenek alakítani a dolgokat, hogy minden vidám és jó legyen. Az ilyenek nem érnek semmit, ha nem vagy vidám és boldog.
Törekedj őket minél jobban megismerni, olvas utána, kérdezősködj, .. Biblia, papok stb.
Szép napot.
Ha komolyabb eredményeket akarsz elérni a mágia terén, akkor sok mindenről le kell majd mondanod, amit az átlagember nem szívesen adna fel. Továbbá úgy gondolom, túl fiatal vagy még, ezért nem ajánlom hogy komolyabban belesüllyedj a mágiába. Ez egy nagyon veszélyes terület tud lenni, még akkor is, ha te csak fehér mágus szeretnél lenni. Valami hasonló, mint ha egy óvodás kezébe egy borotvapengét adnánk, hogy tessék, játsszál vele..
De ha nagyon elszánt vagy, akkor ezt a könyvet ajánlom: Karl Brandler-Pracht: Titkos lelkierők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!