Milyen mágiát kell ahhoz használni, hogy a párom szakítson velem?
Szómágiát....
Tudasd vele, hogy te nem szereted már őt és lépjen, amit akar, mert neked nehezebb szakítanod.
"Sztem nem ismersz és a helyzetet sem ismered"
Igazad van, nem ismerünk. ám vagyunk egy páran, akik nem is kiváncsiak.
Ha viszont elfogadható, konkrét, megszívelhető tanácsot szeretnél kérdésedre olvasni, a legelemibb lenne legalább nagy vonalakban a helyzetet ismertetned.
A körülmények ismerete nélkül mégis milyen tanácsot vársz?
Elsőként a sárkánymágiát érdemes kipróbálni. Általában hamar bevállik, de ha mégsem, akkor a kissé komplikáltabb boszorkánymágiát kell alkalmazni a következőképp: Napnyugtakor kend be arcod korommal, fejedre fekete kendőt kössél.
Nyakadba köss egy csokor fokhagymát.
Párod ágyát hintsd meg frissen szedett macskapiszokkal, s mikor a küszöbön átlép, suhintsd meg 7-szer a seprűvel, miközben ezt kiáltozod: távozz a házamból gonosz!
Mászkálj nonstop alsógatyában a lakásban, ne füröggy és igyál annyi sört amennyit bírsz. Ha ez megvan akkor kezdődhet a rituálé
Gyakori varázsigék a ”nem híztál meg?” vagy a "húgod jobban csinálja"
Szerintem ide nem kéne mágia,csak tudasd vele,hogy szakítani akarsz.
Ha mégis szeretnéd,egy elűzés lenne a hatásos,vagy egy fagyasztás? Nem tudom. Nézz utána, és amelyik kíméletesebb,,vagy jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!