Többet nem fogom szerintem használni az ingát. Ma ingázás közben rendes elkezdett elég gyors tempóban kopogni a benti válaszfal, olyan 10 másodpercig tartott. Mi lehetett ez?
Mire használtad az ingát egész pontosan?
Ha a lakás bemérésére, hogy vannak-e káros ingerzónák, akkor nincs összefüggés.Ha szellemidézésre, nos, akkor sem biztos, hogy amiatt kopogott a fal, csak akkor több rá az esély.
IGEN, vigyázz a "szellemidézéssel"!!! Csapatban se csináld - EGYEDÜL PLÁNE NE!!!
NEM SZABAD MEGNYITNI A HOLTAK VILÁGÁT!!!
Én a félelmeimre kértem megoldást a teremtő által és lás csodát nem tudtam aludni mert két szekrény folyamatosan durrogott....ébren is,de amikor elaludtam akkor is DURR PuFF. A lakótársaim is felébredtek a szomszéd szobában.
Ha másik lakásban töltöttem az időt, olyat reccsent valami,hogy majd betojtam,de néha ott is a szekrények reccsentek vagy durrantak.
Utána mondtam az istennek, kb pár hét után,hogy ok- mostmár elég legyen és hagyja abba a "félelem tisztítást" és azóta van néha-néha,de 98%ban megszűnt.
Nem tudom,hogy ki vagy mi volt,de mostmár szellemvédett vagyok az tuti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!