Hol tudnék találni egy tényleg nem átverő médiumot?
Kedves kérdező.
Sajnos a kérdésed paradoxon. Aki vállalja neked hogy elhúnyt pároddal felveszi a kapcsolatot, az mind "átverős".
A nem átverősök nem vállalják. Azt is leírom miért.
A szellemi énünknek a földi élet csupán egy állomás. Ez után a szellem (tudat) folytatja az útját "odaát". Ebbe beleavatkozni szigorúan tilos. Egy-egy szeánsz alkalmával (tételezzük fel hogy gyakorlott ember végzi) mi emberek beleavatkozunk egy nagyobb rendbe, és a saját akaratunkat kényszerítjük egy, a dolgát azóta is végző és az útját azóta is folytató tudat fejlődésébe. Erre nincs jogunk, és nem is tudjuk elképzelni, hogy ezzel pont a szerettünk feladatát lassítjuk, fejlődését akadályozzuk.
Ezért ajánlom neked hogy médiumot elhunyt-idézésre ne keress. A párod járja az útját, teszi a dolgát továbbra is, nem szabad megakadályozni ebben.
Két dolgot tanácsolok neked ami tiszta forrású és nem avatkozik be az asztrálsíkba.
Az egyik az, hogy elalvás előtt kérd szívből a párodat hogy álmaidon keresztül vegye fel veled a kapcsolatot és üzenjen. Pár nap múlva ez működni fog, csak kitartónak kell lenned. Ezzel nem a te akaratoddal avatkozol be az ő világába, hanem megkéred őt, hogy amennyiben van rá lehetősége, ő vegye fel veled a kapcsolatot. Vezess álomnaplót! (füzet, toll az éjjeliszekrényen, és reggel azonnal írd le az álmodat)
Ezenkívül van egy fiatalember, akivel én még sohasem találkoztam, csak követem a sorsát, ő egy teljesen egyedi módszert alkalmaz a "látásra" amivel nem avatkozik be. Nem tudom hogy ilyen dologra vállalkozna-e, de a számát priviben meg tudom adni. (Egészbiztosan te is hallottál már róla, de itt most nem akarom hirdetni)
Ő nagyon tiszta forrás, azthiszem 10 000 forintba kerül egy találkozás vele.
Ismétlem, nem találkoztam vele még soha, csak olvastam a modszerét, ezáltal biztosan tudom mondani hogy nem kókler és nem avatkozik olyan dolgokba mint a legtöbb látó.
Ha ez érdekel, dobj egy privát üzit, megadom a honlapja címét és eldöntheted te is hogy megér-e egy próbát.
Az álmos dolgot viszont feltétlenül ajánlom. Ingyenes és hatékony.
Őszintén kívánok neked erőt hogy el tudd fogadni a párod elvesztését.
Remélem segítettem
Namaste
www.boszorkanyszovetseg.hu
Itt igazi boszorkányok vannak, akik meg tudják idézni a férjedet, és tudsz vele beszélgetni.
Tév úton jársz...
A halottak lelkeivel nem lehet beszélni, örökre elvitték őket. Ettől csaló minden médium! Vigyázz!
A pszichológus szart se ér. Elvárják, hogy rögtön vigyorogj, mikor meghalt valakid, szart se értenek a fájdalmadból, mert akinek nem halt meg senkije, az nem is értheti:S
Keresd meg a Magyar boszorkányszövetséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!