Friss tapasztalat Fekete esküvő mágiáról?
Én meg nem sajnálom a megkötött férfiakat !!
Jah most lehet mondani gonosz matróna, nem ismered a helyzetem!
Igen a hírdetős “ mágusok” nem tudnak még egy lovat sem kikötni! Csak a zsebüket tömik, mi pedig kiszorjuk a pénzünket!
Ha tudsz olyat aki nem hírdetős és van tudása akkor irj privit
22es, ne haragudj de nem fogok segíteni senkit tönkretenni. Se téged se a férfit. Nem vagy tisztában azzal mi is a szerelmi kötés igazából, és mit veszel ezzel a nyakadba. Ha a férfi szeretne, vele lenne, ha nem szeret meg etikátlan magadhoz kényszeríteni.
Amúgy még kifejezett mágusnak se kell lenni a kötéshez a démonok pont a hozzátok hasonló nem tudókat szeretik mert titeket könnyebb megszerezni.
23!
Ha nem segítesz hát nem segítesz .
Valóban nem értem a szerelmi kötés mechanizmusát, valóban nem vagyok vele tisztában!
Az is lehet, hogy ez irányú tudatlanságomért szeretnek a démonok.
Amit viszont biztisan tudok soha senkitől nem csaltam ki pénzt, nem éltem vissza senki nyomoruságos helyzetével!!!
Egyébként nem teljesen értem ezt a sok tiszta lelkű embert aki itt írogat , milyen gonosz dolog egy szerelmi kötés ?
Tényleg ? Mennyi álszent ember , akinek nagy része 5 forintért eladná a lelket.
Nyilván van aki nem , de a legtöbben sajnos igen.
A mai társadalom iylen . Lehet ezt szeretni vagy nem .
De ennyi jószándékú embert én meg nem
Láttam , mégis a magia kategóriában írogat .
Úgyan már .
Van oylan , hogy tényleg szerelmes valaki és ilyet csinál mert úgy érzi mindent meg tudna adni a másik félnek . És lehet van, hogy csak egy kis varázslat kell .
Hagyjuk már ezt a másik nem téged fog szeretni csak a a sötét erők miatt.
Nyilván senki nem egy ismeretlent kötne magához .
Kedves kérdező . Renelem valóra válik amit szeretnél .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!