Friss tapasztalat Fekete esküvő mágiáról?
#10 Ki/Mi az a 10% és mit mond a rendőrségen?
-Jó napot kívánok, szeretném feljelenteni a sarlatánomat, mert a mágia, amivel akarata ellenére magamhoz akartam kötni balakit örökre, nem sikerült?
-Jó napot, akaratom ellenére összeházasodtam egy nővel, szerintem átok ül rajtam, segítsenek!
Komolyan nem értem, hogy itt mi az alap és hogyan.
Gondolom max csalásért és/vagy jóhiszemmel/szellemi fogyatékkal való visszaélésért lehet kapaszkodni, de tényleg nem tudom elképzelni a dolgot hogy valaki IRL bemegy az őrsre és szépen elmeséli a dolgot.
A rendőrség semmit nem csinál, vizsgálódnak behívják a feljelentőt többször, ha nem megy be elővezetik😃, majd bizonyítékok hiányában megszüntetik az ügyet!
A “mágusok” szàmlát adnak ezzel is bevédve magukat!
Nem tudok olyat, akinek sikerült volna a fekete esküvő!!
Olyat többet is tudok, akit átvágtak!!!
9 nek!
Ne érvelj a szabad akarattal!!!
Az, hogy Én mit akarok az smafu!
nekem vagy a hasonló nyomurúságos helyzetben lévő emberek szabad akarata akkor hol van!!!???
Szabad akaratommal meg akarom szerezni azt akit szeretek! Nem filmsztárt, milliomost akarok magam melé “ kötni” !
15 !
Amennyiben a hajléktalan pasi lángoló szerelmet érez irányomban és megkeres téged mint “ nagy mágust” majd kifizet neked több százezret a kötésért .. hát köss!! Majd megbánja szegény pasi, h engem akar😂😂😂
A “ kötögetők” 99% a volt pàrját akarja visszakapni , akit nem ismeretlent pont!
16os, akkor is, ha szeretne veled lenne, kikényszeríteni, megátkozni nem helyes, és mindketten szenvedni fogtok.
Aki meg kifizet több százezret, egy 3 eszközt igénylő, 5 perces műveletért, hát lelke rajta.
17!
Természetesen nem azt mondtam, hogy helyesen cselekszünk amikor önző modon akarjuk visszakapni a szerelmünket! De olyan sok más dolog az életben nem helyes amit megteszünk!
Senki nem ítélkezzen a kötögetők felett!!
Mindenki intézze életét úgy ahogy akarja!!
Ha kötni akar kössön...ha majd ez szenvedést hoz hát szenvedjen!
De így is kín élni h nincs melettünk akit szeretúnk!!!
Senkiről nem tudok akinek sikerült volna a szetelmi kötés!!!!
Sok emberrel beszéltem itt is / persze ennek nem sok hitelt adok/ de vannak más forràsaim is!
Így ez a “ vitácska” hogy szenved a megkötő és a megkötött is értelmetlennek tünik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!