Mi ez a nagy sátánista harc GYIK-on?
nem fogod fel h nem csak neten tanúlmányoztam???
nem jut el az agyadig a művészettörténész barátaim említése???
nem fogod fel amiket írtam???
grimoriek- azt írtad, hogy mágusok írták...de gyagya vagy... nézz már utánna te gyökér!!!
na mindegy. idióta vagy.
nem kerüljük a "sötét" oldalát a dolgoknak.
spiritualitásban sok veszélyek vannak, amiket le is írtak és írtunk.
1. eleve sok meditáció nagyon erős és veszélyes lehet, főleg azoknak akik agyi, keringési vagy pszichés betegsége van pl: agydaganaton átesettek, szívritmus zavarosok, pánikbetegek.
plussz a negatív entitásokról is szó esik.
valamint fekete mágiát is alkalmazunk, mivel mi nem fordítjuk csak úgy oda a másik orcánkat is.
te nagyon gyökér vagy. semmit nem tudsz felfogni.
nem érted, hogy diplomám van (csak sajnos nem töri, nem művészettörténeti stb.)
és sok ilyen barátom van.
nem fogod fel azokat amiket írtam???
nem fogod fel, hogy...
na mindegy...
amúgy a grioriákat igen, zsidók írták, nézz utánna, zsidó nevek és konkrétan le is van írva hogy mind zsidó családból származnak.
plussz Andor Lavey... aki ugye kitalálta a Lavey Sátánizmust. wikipédia is leírja h zsidó származású.
az tényleg kitalált dolog. semmi történelmi, misztikus, ezotérikus stb. háttere sincsen. csak megszabja pontokban azt h milyenek legyenek az emberek Sátánitsa kifejezés alatt.
az nem vallás.
inkább abba kötnél bele.
amiket írtál: bocs de azok mind tini híreszetlések- vagyis kitalált dolgok. Nemrég írta meg egy gyakorin lévő valaki- a vallás kritika kategóriában.
Te valamit nagyon benézel.
meg nem fogsz fekl semmit sem.
de amugy látszik h neked csak szórakozás vitatkozni a Sátánistákkal.
nyomorúlt vagy.
csak kiköhhínted h te utánna jártál meg hogy van tudásod. de amiket írtál az semmi. amiket én írtam azok konkrét bizonyítékok h valóban utánna jártam a dolgoknak. csak nem akarod felfogni.
felőlem Sátán lehet gonosz is. nekem tökmindegy.
de simerem őt-akár hiszed, akár nem.
szóval nem kerülöm a rossz, gonosz dolgokat, mint állítod.
amilyen sok hozzád hasonló idióta létezik jobban örülnék neki ha a zsidóknak lenne igaza. inkább lenne Sátán gonosz és a hozzád hasonló barmok életét tenném tönkre.
ennyi. van sötét oldala is amitől nem félek.
nem kell hinni.
de ha már cáfolsz valamit, KÖNYÖRGÖM!!!! ne lennél ekkora idióta!!!
Olvastad már a fekete föld könyvét? A sötétség pallosai? Ismered XAZUBA istent?
ezt tettem ki amit írtál.
válasz mindjárt bemásolom.
-XAZUBA???
nem istom...mintha egy új tini irányzat lenne.
-igen az.
-nincs ilyenn xazuba.
-Sötétség pallosai szerintem nincsen. nem az Idő paollosa-ra gondolsz. Ez csak egy könyv. Valószínűleg ez a Sötétség pallosai is csak könyv. ami nem vallási könyv stb. semmi köze sincsen a vallásokhoz, vagy misztifikált történelemhez.
de szerintem ikább kitalálta, hogy lenyűgözzön vagy nem tudom. Ilyen nem létezik.
magadat járatod le az ostobaságaiddal.
ha annyira akarsz valóban kutatgatni-bár inkább csak a Jos lejáratására fókuszálnál.
inkább kérted volna h adjam meg a művészettörténész és egyébként volt keresztény és mindíg keresztény barátaim elérhetőségeit.
de a facebookos oldalon ki fogjuk adni amúgy... még az említett szankrit másolatokat és azok fordításait is és egyéb más dolgokat. csak előbb a jos dolgokat rendezzük le.
jut eszembe. van olyan ismerősöm aki külföldi és még magyarra fordított vallástörténeti műsorokat, sorozatokat tud elérni.
ezekben pontosabban foglalkoznak a zsidók és a vallásháborúk létrejöttével stb.
szóval vannak történelmi hátterei a pogány vallásnak, ami mint még a wikipédia is leír a pogány vallás egyenlő a Sátánizmussal. a nem pogányok -zsidók és keresztények a pogány vallásúakat nevezték meg Sátánizmus kifejezéssel.
tehát jó lenne elgondolkoznod, hogy máskor mibe kontárkodsz bele....
most néztem meg hogy a grimoriák könyveket kik találták meg. wikipédián megnézheted. zsidó történészek:
Owen Davies és a többi, nézd meg... szóval...
de fogyatékos vagy.....
nem látod hogy Igenis a zsidók mindent levesznek???
A Jost is többször...
nem bírod felfogni hogY igenis utánnanéztem a josnak???
na mindegy te egy idióta vagy.
a szűklátó dolgokat magadról írtad.
sokmindent felmutattam neked, de te egy idióta vagy...
maradj is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!