Mi ez a nagy sátánista harc GYIK-on?
Tudom mi az a Kígyórend, tudok a SEETAN-iakról.
Látszik, hogy te egy buta ember vagy.
Pörögj csak ezen a témán nulla tudással.
Nem vitatkozok egy ilyen ostobával.
Ostobákkal nem lehet normálisan kommunikálni.
Nem lehet veled vitatkozni,mert semmi tudásod sincsen.
Művészerttörténelmi szakkörökben megvan a Szankrit eredeti iratai-másolatai. Lehet, hogy nem tudok átiratkozni már 28 évesen,de vannak barátaim akik segítenek. De gondolom hiába írom le, mert eddig is hiába írtam le a dolgokat.
Szankrit iratokban le van írva a meditációk és a magyarázata az egyiptomi és más istenek közötti kapcsolatáról.
De ostoba embernek hiába írom. Az előzőeket is hiába írtam.
Nem értem mit vitatkozol a Sátánizmus ellen.
Inkább a zsidó, keresztény, muszlim ellen kellene. De mint írtam buta ember nem fog.
Ha valóban leállítanás magadat és legalább 1 évig nem háborognál, hanem meditálnál- akkor valóban láthatnád a Sátánizmus szépségeit és talán Sátánt is.
De hiába írtam h láttam.
Aki lusta és gyáva semmit nem ér el.
de az, hogy nulla tudással akarsz cáfolni és még vitatkozni...Lejáratod magad. Ha neked ez jólesik csináld.
jos után???
voltak itt akik ezerrel lejáratták meg mindent írtak ide. adtak be linkeket- de a linkeket naná hogy nem lehetett megnyitni.
kamu az egész. de ha neked ez jóleseik...
akkor hidd el az összes kamu dolgokat.
azthiszed nem jártam már utánna???
a keresztény papok után is lehet sokmindent kutatgatni. ja a sok pedofiliát meg lehet nekik bocsájtani. pedig azok igazak és konkrétan bizonyíthatóak.
bár van egy új pápajelölt. elfelejtettem a nevét,de legalább látszik hogy tud dolgokat az egyházban és próbál ellene tenni-sajnos az is látszik h le akarják vezetni a tisztességéről.
de ha neked ez jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!