Magyarországon van sátánista rend?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha bemegyek egy templomba és Lucifert dicsőítem mi lesz ? A pap szenteltvizet locsol rám ?2018. nov. 2. 13:31
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
ha vilagintorvenyt sertesz, polgari, emberi jogokat az a nagyobb baj szamodra, nem?
vagy felsz a szenteltviztol?
mennyiben befolyasolna barmit is ha vannak satanita "rendek" vagy sem?
2/6 anonim válasza:
Sokat tudhatsz Luciferről, ha azt gondolod, hogy a dicsőéítésedre vágyik.
3/6 anonim válasza:
A szabadkőművesek sátánisták?mert ők vannak Magyarországon
4/6 anonim válasza:
gyakorikerdesek.hu
Eléggé pokoli, ami ezen az oldalon történik
6/6 anonim válasza:
Lucifer 666 Adom! xD Ember.. :D Te csak egy szánalmas pondró vagy a nagyobb hatalmaknak,és nem azért, mert nem szeret, vagy nem tisztel. (Persze 90% Hogy nem tisztel, hisz ő a tudást,a jellemet, a tiszteletet meg a hatalmat, szabadságot tiszteli.) Gondolj bele. A hatalom pontosan olyan, mint a követői. Lucifer szerintem nem akarná, hogy jellemtelen utolsó férgekről itéljék meg őt. Ez olyan, mintha én lennék erőm tejébe és azt gondolná egy gyűrűsféreg, hogy szükségem van az ő tiszteletére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!