A Henry Potterben valós varázsigék / átkok vannak? Olvasva megszállhat a sátán?
Mint mindenki úgy gondoltam, hogy a film egy Hollywoodi mese minden valós sátánista realitást nélkülözve. Ám most ez megváltozott. Egy gyakorlott ördögűző szerint a könyvbe valós, működő varázsigék, gyakorlatok vannak. [link] Be is tíltották a katolikus iskolában, mert megidézték a gonoszt olvasáskor. Végig gondolva logikus, ha egy nagyon gonosz sátánista el akar mindenkit átkozni, akkor beavat olyanokat akik nem is tudják, hogy másokat megrontanak spirituálisan. Igyenek a gyerekek. Egymásra mondogatják ezeket a valós átkokat és azt hiszik, hogy csak játék, aztán mégsem. Nem véletlen van annyi szegény, dislexiás, disgráfiás, ateista, autista gyerek a világban manapság. Lehet van összefüggés ?
Mondjuk így már sajnálom, hogy nem olvastam a könyvet és nem figyeltem a szavak jelentését a filmben. Újra fogom olvasni. Lehet hogy valami hasznosat is tanulunk a suliba. [link]
Henrik?
melyik szinkeonban? Eredeti?
konyvet is szinkronizaljak, forditjak
es nem tudom miert a carazsigeket is
igy valoban valosak lehetnek, mivel kitalalt szavakat nem lehetne leforditani
A Harry Potterben írt varázsigék, mind kitaláltak!
A varázsige olvasásakor nem szállhat meg semmi és senki!
Ne keverjük ide a tényeket, az emberi agymenéssel, köszönöm!
Csodálkozom, hogy isten nevében lemészárolt embereket hirdető vallást, hogy lehet még mindig követni.
De egy fantasy könyvben írt, kitalált igék, máris milyen felfordulást tudnak okozni. Arról nem is beszélve, 22 éve jelent meg! Ha valami valóban ártó szándékú lenne, ott már olyan aktivitásról lehetne beszélni, amit inkább nem fejtenék ki!
Nyugodtan olvasd és nézd a filmeket. Ennyi erővel, a fegyvereket is be kéne tiltani, mert a gyerekek egy faágból képzelt pisztolyt alkotnak és azzal lövöldözik le a másikat és kérik, hogy az haljon meg! Az is milyen csúnya és rossz dolog, megidézi az ördögöt! :O
Ez mind csupán csak játék, bárki használhatja, ahogy szeretné.
Ha jobban bele kéne menni, a mágia alapjaiba, akkor szerintem, soha többet nem beszélne senki, semmilyen nyelven, de ezt is inkább nem fejtem tovább.
Különben is, lehet az a bajuk, jobban fújják az igéket, mint a Bibliát!
# 1/6 Ksözönöm.
Jól látod a Földi világ és a magasabb spirituális rezgések közti síkok közt vagyok. Sokat meditáltam és nagy kitartásom van a megérzések, telepátia terén is.
Mármint melyik valós? Az eredeti?
Azt ugye tudod, hogy ez is koppintott, más nyelvből?
Herryk Potter igazi sátánista átkokat mond. Benne vannak a Necromincom titkos kiadásában. Maguk a sátánisták sem ismerik ezeket az átkokat, mert titkosak. Így nem is használják
Egyébként Herryk Potter a nagy VII.Herryk reinkarnációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!