Miért tart hónapokig míg hat a szerelmi kötés?

"Miért tart hónapokig míg hat a szerelmi kötés?"
Természetesen, hogy addigra elköltsék a pénzt, amit fizettél.
"semmit nem tudsz a démonokról."
Démonok nem léteznek :D

# 20/22 Időpont ma 16:05
Ez nagyon igazságtalan dolog tőled, ráadásul ahogy leírtad, én úgy veszem észre, hogy te élvezed, hogy kínzod (mert ez kínzás, másra nem is tud gondolni, de megkapni már nem fog, olyan mintha így állnál bosszút). Szerintem minél előbb oldasd ki azt a kötést, mert nem egy olyan eset volt, hogy a megkötött fél öngyilkos lett, hiszen neki az az egy ember lett a világ, továbblépni képtelen...

Ezért jó, hogy a mágiához, csak az fér hozzá, aki ért is hozzá.
Idővel minden elszabadul és paff... ez lesz!
Ha ismered és jó viszonyban vagytok, akkor nyugodtan kérdezz rá.
A mágia hatása nagyban függ attól, ki, hogyan, miként hajtotta végre. Mit alkalmazott és milyen módon.
Mivel, saját vérével kötötte meg, ezért azt feloldani, nehezebb lesz, ha eldurvul, és elfog!
Másfelől viszont, miből gondolod, hogy a sok tiltás és felhívás ellenére, az emberek ostobaságot beszélnek? Direkt szólnak - Ne használj mágikus kötéseket! Csak azért is, használják az emberek. Azután, úgy járnak, mint az egyik hozzászóló!
Oldottam fel szerelmi kötést, piszok nehéz, komplikált, de nem lehetetlen.
Az pedig, hogy tényleg fogalmad sincs arról, mit tettél, borzalmas. Nem csak rád, hanem a kedves mágusnak nevezett ismerősöd felé is!
Szerintem, ő sem tudja, mit tett és hogyan. A démonokkal való barátkozás nem tréfa.
Itt jegyezném meg, kedves hozzászólók, akik szerint nem létezik démon, azok értelmezzék a kérdést. Nem az szerepel a kérdésben, léteznek e, hanem teljesen más!
Azok, akik nevetni járnak fel, addig örüljenek, míg ez számukra nevetség tárgya, de aztán ne jöjjenek fel, sírva, hogy milyen szörnyű dolgok történtek nála vagy valakinél és valaki segítsen. Akkor fordulni fog a kocka, de legalább mi, el fogjuk fogadni, így is, úgyis, őt! Van különbség, ember és ember között is!
A mágia hatása viszont, ahogy egyik hozzászóló részben kitért rá, azonnal de legalább pár percen belül hat. Viszont, 1 hónap és maximum fél év. Ez baromi sok dologtól függ, most nem mennék bele. Pontos választ, a kedves ismerősöd tudna adni, kedves kérdező!

"Másfelől viszont, miből gondolod, hogy a sok tiltás és felhívás ellenére, az emberek ostobaságot beszélnek?"
Mindenhol azt lehet olvasni, hogy úgy nem szabad használni, ha a másik tök közömbös hozzánk meg stb, de itt nem erről van szó! Én szakítottam vele úgy hogy ő nem is akart, csak nem engem zavart hogy nem elég ragaszkodó és sokkal több teret akart kapni mint ahogy az nekem jó volt. Ez az ismerősöm pedig már több mágiát csinált nekem pl egészségre és egy régi barátomat is visszahozta akivel úgy tűnt hogy megoldhatatlanul összevesztünk, mindkettő tökéletesen működött és működik is! Na hallottam hogy csinál ilyen kötést és én már úgy szakítottam, hogy ezt mindenképpen megcsináltatom mert rendbe fogja hozni. Engem nem zavar ha nagyon sokat fog keresni, nekem tetszni fog!
Amit egészség miatt csinált nekem az 1 hónap után már teljesen meghozta a hatását a barátom pedig akivel összeveszünk és akkor már másfél éve nem beszélünk kb másfél hónap után írt rám hogy beszéljük meg a dolgokat. Pedig előtte még le is voltam nála tiltva és miattam vesztünk össze, ezt utólag be kell látnom.
Megkérdeztem a mágustól mégis hogy miért hosszabb idő ez, mert itt már nem derül ki azt látom :D Nem arról van szó szóval kibírom, csak hiányzik a szerelmem azért!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!