Carmen2019 kérdése:
Azok véleményére vagyok kiváncsi akiknek sikerült a szerelmi kötés? De komoly válaszokat várok
Figyelt kérdés
Tényleg érdekelne a tapasztalatotok milyen nehéz volt mennyi ideig kellett várni sikeres volt e ?Mágudokról véleményekre is kiváncsi vagyok?#mágia #Szetelmi kötés
2019. júl. 31. 10:24
1/10 anonim válasza:
Haveroméknak.
Egy bankban kötötték, svájci frank hitel néven.
20+ éve együtt vannak, és a maradék összeg + kamatok miatt, még vagy 30-ig együtt is maradnak! Tutti módszer!
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy hogy birod a saját humorodat?
2019. júl. 31. 13:55
4/10 anonim válasza:
Utolsó és mennyi idő volt mire tönkrement a megkötött fél? Elvileg egy-két év.
5/10 anonim válasza:
Több éve együtt vannak. Senki nem ment tönkre. Ez egy tévhit.
Persze össze vissza nem lehet kötögetni! !
6/10 anonim válasza:
Én nem ajánlok senkinek senkit, mert akinek az egyikkel sikerül a másiknak nem!
7/10 anonim válasza:
Bár tapasztalatom nincs vele, de Lénárt Évit sokan dícsérik, állítólag ő sikeres mágiákat csinál. :)
8/10 anonim válasza:
van, hogy fél év is kell és minden hónapban erősíteni mindig más más mágussal
9/10 anonim válasza:
Más-más magussal erősíteni? Na erről sem hallottam még.
10/10 anonim válasza:
Nekem sikerult a szerelmi kotesem. Igaz sokaig tartott de vissza jott hozzam, es semmi negativ hatasa nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!