Ez baj lehet? Ez vajon komoly? Talán csak begyulladt?
Figyelt kérdés
Úgy november környékén elrepedt a nagy lábujjam! Pár hét után egész jó volt, csak nyomásra fájt. Viszont a köröm nem igazán nőtt. Most kb 1,5hónapja nagyon elkezdett fájni. Mint azóta kiderült, benőtt a köröm. Tegnap voltam kórházba, kivágták a körmöm, viszont azt mondták 2napig ne vegyem le róla a kötést. Zuhanyzásnál, viszont sajnos átázott (hiàba zacskóztam be). Levettem a kötést, és kicseréltem. Egész jó volt, úgy egy 2óráig, viszont most elkezdett nagyon fájni, ez a kötés cserétől lehet vajon? Légyszi segítsetek. Válaszokat előre is köszi!2016. máj. 1. 18:09
1/1 anonim válasza:
Ha fáj, akkor gyulladt (vagy tovább sebesedett). Amúgy te hol a szöszben voltál? Ha két napig nem cseréled, akkor beizzadhat a seb nagyon, abból pedig baj lehet a kötéseket minimum naponta kell cserélni, olyan nincs szerintem, hogy két napig. Legalábbis én azt tanultam. Ha jól sejtem pedig, akkor ráadásul egyfajta "belső" seb képződött aminek még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!