Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért tart hónapokig míg hat...

Miért tart hónapokig míg hat a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Csináltattam szerelmi kötést egy mágusnál. Démonnal kötött alkut, hogy visszakapjam a szerelmemet, a saját vérével is megpecsételte, de mondta, hogy akár fél év is lehet míg visszajön, lehet, hogy kevesebb, de nem hetek kérdése.. Szerintetek miért van ez?
2019. aug. 4. 13:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Visszajön hozzám a párom, azért szakítottam vele mert nem ragaszkodott hozzám eléggé de mikor szakítottam akkor már tudtam, hogy meg fogom csináltatni ezt a kötést mert tudtam, hogy emiatt van. Azt akarom, hogy annyira ragszkodjon hozzám mint én hozzá!
2019. aug. 4. 14:57
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Tévedsz. Magadhoz kötöd igen, de nem lesz boldog. És ez még a kisebbik rossz. Démonokat használtatok..őszintén, szerinted a démonok tesznek neked bármit is ingyen? És őket nem az a pár tízezer érdekli amit a mágusnak fizettél. Nem..és ami nekik kell el is veszik tőled. Lehet nem most, de be fog következni. Megjegyzem, a mágus sem lehet túl kompetens ha a saját vérét, ezáltal a lényét is belekeverte ebbe az alkuba. Ha a tiéd használta volna azt mondom oké, neked már úgyis mindegy. Azt meg hidd el, démonokkal együtt élni nem túl szórakoztató.
2019. aug. 4. 15:07
 13/29 anonim ***** válasza:
37%
Büszke lehetsz magadra! Valószínűleg nem véletlenül nem ragaszkodott hozzád eléggé az a szerencsétlen ember, de te ügyesen magadra erőszakolod. Mérhetetlenül szánalmas vagy.
2019. aug. 4. 15:10
 14/29 A kérdező kommentje:
Kár is volt hozzáértő választ várnom, látszik, hogy semmit nem tudsz a démonokról.
2019. aug. 4. 15:11
 15/29 anonim ***** válasza:
33%

Megnéztem azt akit mágusnak hívsz éés.., nem akarlak elkeseríteni, de a tudása töredéke ahhoz képest, amit hisz magáról, ami töredéke annak, amit állít magáról. Beszélt démonhoz, akik le se sz@rták. Nincs semmiféle egyezmény közte és egy démon közt sem. Ezt olyan bizonyossággal állítom, mint hogy én modt itt ülök.

A szerelmi kötések nagyja egyből hat, típus függően. Azért terjedt el a közhiedelemben, hogy sok idő, mert általában meg lett várva, amíg az otthagyó fél megbánta a szakítást, és magától visszament.

Nincs olyan, ami sok, vagy akár több mint egy hónap alatt hatna, kivéve ha ez direkt így van megalkotva.

Kérdesekre csak privátban tudok válaszolni.

2019. aug. 4. 15:14
 16/29 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező kommentje:

Kár is volt hozzáértő választ várnom, látszik, hogy semmit nem tudsz a démonokról.

Hát...mivel velük csináltattál kötést, úgy vélem sokkal többet tudok róluk, mint te. Nekem már volt szerencsém hozzájuk, látom, érzem, érzékelem őket, vagyis azt, amik ők valójában. És igen, túl van misztifikálva a gonosz démon jelentése, nem fognak megölni, megkínozni, de a démonok erkölcstelenek, számítóak és csak a saját érdekeiket nézik, és ha kedvük úgy diktálja, téged használnak majd fel, mivel alkut kötöttél velük. Tudod, valamit valamiért. A démonok a sötét oldal.

Nem most kezdtem a dolgot, így elhiheted hogy kissé mélyebbek az ismereteim mint neked. De pár éven belül te is rá fogsz erre jönni.

2019. aug. 4. 15:15
 17/29 anonim ***** válasza:
13%

"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." (Albert Einstein)

Sem szerelmi kötés, sem démonok nem léteznek. Ijesztő, hogy az ilyen emberek szavazata annyit ér, mint az enyém.

2019. aug. 4. 15:25
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
17es, igen ijesztő, hogy élnek még ennyire korlátolt és földhöz ragadt emberek mint te, legrosszabb esetben gyereket is vállalhatnak és ugyan ezt a beszűkült látásmódot adhatják át nekik is. De ha ennyire nem hiszel az ezotériában mit keresel itt állandóan? Ennyire nincs életed? Menj inkább emberek közé hátha találsz egy barátot és nem itt kell kiélned az életedben előforduló sikertelenség miatti frusztrációdat.
2019. aug. 4. 15:43
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
#18 Azért vagyok itt az ezotéria rovatban, mert itt még jobbakat lehet röhögni, mint a szexualitás rovatban :) Igaz, hogy néha sírni is lehet.
2019. aug. 4. 16:03
 20/29 anonim ***** válasza:
64%

Ez attól is függ, hogy a megkötött félnek milyen mértékű a szabadságigénye, az akarata. Azt írtad, hogy nem ragaszkodott eléggé, ebből az következik, hogy a mágiának is több idő kell, hogy elérje a kívánt hatást.

Én is csináltattam már, még január elején. Július elején keresett fel a volt párom. Én már már mással vagyok, akit májusban ismeretem meg és eszem ágában sincs miatta elhagyni, az exem viszont üldöz. Folyamatosan ír, hív és látványosan szenved, drámázik. Pedig nem ilyen típus ő, előtte amikor a legnagyobb szerelemben égett mindenféle ráhatás nélkül, akkor sem szólt volna semmit, ha elhagyom csak úgy, mert ő mindig úgy volt, hogy "legyen, ha ezt akarod". Most egy kullancs... Már azon gondolkodom, hogy megkérem a mágust, akivel csináltattam, hogy szüntesse meg, mert úgy tűnik, hogy hiába várok és várok, ő egy kis mopszli lett és ez engem idegesít, tényleg nincs olyan óra, hogy ne jönne tőle üzenet, valamikor éjszaka is. Tökre zavaró, mikor én együtt lennék a párommal és amúgy is... Egyedül azért nem tiltottam még le, mert azért minimálisan nekem is van lelkifurdalásom, hogy én idéztem elő ezt a helyzetet.

2019. aug. 4. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!